Freetrailer Group A/S utökar samarbetet med världsledande möbelkoncern

| 6 september, 2021 | 0 kommentarer

Freetrailer Group tillkännagav idag ett förlängt internationellt avtal med en världsledande heminredningskoncern. Detta innebär att Freetrailer kommer att fungera som en prioriterad samarbetspartner när heminredningskoncernen väljer transportlösningar med självbetjäning internationellt.

Detta är ett sedan länge etablerat samarbete som inleddes redan när Freetrailer grundades år 2004.

Var och när den internationella utrullningen kommer att ske på de olika marknaderna fastställs tillsammans med samarbetspartnern.

Förväntningar för räkenskapsåret 21/22 som meddelades i samband med rapporteringen för fjärde kvartalet den 26 augusti 2021 bibehålls.

För mer information om Freetrailer Group A/S, vänligen kontakta:

 

Philip Filipsen, Koncern-VD
E-post: 
[email protected]
Telefon: +45 40 90 17 85 

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer är ett danskt teknikföretag med missionen att göra det enkelt att reservera och låna en släpvagn gratis via en delningsekonomisk it-plattform.

Med en 100% självbetjänande lösning via Freetrailer appen och elektroniskt lås ges Freetrailers kunder och samarbetspartners full flexibilitet och idag har mer än 4 miljioner människor använt sig av Freetrailers tjänst.

 

Freetrailer arbetar utifrån en tillväxtplan som vilar på två grundpelare där den ena utgörs av förstärkning av de befintliga hemmamarknaderna och den andra utgörs av ytterligare internationalisering av konceptet.

Fakta:
+60 samarbetspartner
+450 avhämtningsplatser
+2 100 släpvagnar 

+600 000 uthyrningar årligt

Freetrailer har idag ett skalbart affärskoncept som bygger på en innovativ it-plattform med global potential. År 2018 noterades Freetrailer Group A/S på Spotlight Stock Market. 

Ticker code: FREETR

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *