Game Chest har ingått ett konsultavtal med Maria Grimaldi

| 24 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Nyhetsbrev – Stockholm 2021-08-24

Game Chest har idag ingått ett konsultavtal med Maria Grimaldi. Maria kommer på konsultbasis agera som en Business advisor med ett fokus om strategi kring bolagets framtid och framtagandet av bolagets nya plattform för games-on-demand.

Avtalet kommer att träda i kraft den första oktober i år (2021-10-01).

Maria Grimaldi
Maria Grimaldi, har tidigare erfarenhet som Verkställande Direktör för Dataspelsbranschen och   Bublar Group AB (Publ) och är i dagsläget involverad i flertal styrelseposter inom spelbolag, därav Esportal AB, Fall Damage Studio AB samt Moba Network AB (publ). Maria har arbetat aktivt inom spelbranschen den större delen av hennes karriär och har därmed etablerat ett brett nätverk och en genomgående förståelse för branschen.

Jag är exalterad och ser fram emot att börja arbeta nära Game Chest Groups ledning som affärsrådgivare i olika aspekter, särskilt med företagets övergripande strategi och produktutveckling. – Säger Maria A Grimaldi

För ytterligare information kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
[email protected]

Om Game Chest Group AB:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *