Hamlet Pharma bjuder in till möte med investerare

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Med anledning av pågående företrädesemission bjuder Hamlet Pharma in till ett digitalt investerarmöte via Zoom, tisdagen den 13 juli klockan 10.00.

Vi välkomnar befintliga aktieägare, andra investerare och intressenter att delta. Mötesdeltagarna får möjlighet att informera sig om Bolagets verksamhet och att ställa frågor om företrädesemissionen. Frågor kan ställas under mötet eller skickas till CS eller MP (se mailadresser nedan).

Använd länken nedan för att delta i mötet

https://us06web.zoom.us/j/84763363242?pwd=K1BqOU1KVEdQakFaZXhER3ZraitLZz09 (Kod 514103 om detta efterfrågas)

För mer information, kontakta

Catharina Svanborg, Styrelseordförande, +46 709 42 65 49

[email protected]

Mats Persson, VD Hamlet Pharma, +46 705 17 67 57

[email protected]

Hamlet Pharma, vars aktier är noterade på Spotlight Stock Market, är ett bolag som bedriver läkemedelsutveckling baserat på ett tumördödande protein-lipidkomplex, HAMLET, bildat av två naturliga och ofarliga molekyler som finns i bröstmjölk. Utvecklingen syftar till att ta fram preparat som primärt ska användas för behandling och prevention av cancersjukdomar. Alpha1H är den syntetiska varianten av HAMLET, som möjliggjort utvecklingen av substans för kliniska prövningar. Hamlet Pharma driver kliniskt utvecklingsarbete med Alpha1H på patienter med blåscancer, en svårbotad och kostsam cancerform och avser att utöka sin verksamhet till att omfatta andra cancerformer. De första kliniska resultaten visar att läkemedelskandidaten Alpha1H är verksam mot blåscancer utan att orsaka svåra biverkningar. Hamlet Pharma utvecklar också BAMLET, som är ett molekylärt komplex bildat av bovint α-laktalbumin och oljesyra. Forskning på möss tyder på att lokal BAMLET-behandling kan vara effektiv mot koloncancer.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *