Handhelds lanserar ALGIZ RT10, en ny ultrastryktålig och framtidssäkrad 10-tums Android-tablet

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

Handheld Group, en ledande tillverkare av stryktåliga mobila datorer, lanserar idag fältdatorn Algiz RT10, en helt ny ultrastryktålig 10-tums Android-tablet som kombinerar banbrytande design och prestanda med framtidssäkrad teknik som garanterar mångsidig användning under hela livscykeln.

Algiz RT10 är en ultrastryktålig och robust tablet som är IP67-klassad vilket innebär att den är helt damm- och vattentät. Datorplattan, som även klarar stötar, fall och extrema temperaturer, har en högupplöst 10-tums pekskärm, en slimmad design och en vikt på endast 980 gram vilket gör den till en av de lättaste plattorna i sin klass. Med en kraftfull Qualcomm® Snapdragon 480 5G-processor och Android 11 som operativsystem lovar Algiz RT10 snabb och avancerad funktionalitet för mobila proffs i fält. Processorn med sin framtidssäkrade 5G-funktionalitet kommer att förbli modern i många år framöver och datorns slitstarka utformning maximerar enhetens långsiktiga hållbarhet.

 

Algiz RT10 utgör på flera sätt en milstolpe på marknaden för stryktåliga tablets; 5G-funktionaliteten gör det möjligt att livestreama video ute i fält, och Android Enterprise Recommended (AER), som Algiz RT10 validerats för av Google, placerar den på listan över kvalificerade företagsfokuserade enheter. Algiz RT10 har avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive biometrisk autentisering (fingeravtryck), och Handhelds MDM-lösning MaxGo möjliggör anpassade inställningar för alla enheter i ett företagsnätverk.

 

Fler utmärkande funktioner för Handhelds ultrastryktåliga tablet Algiz RT10:

 

  • Högupplöst 10-tums pekskärm, med superhärdat glas. Regn- och handskläge samt full läsbarhet i solljus.
  • Google GMS för Play Store och Google Maps.
  • 5G, 4G/LTE med hög dataöverföringshastighet, Wi-Fi, blåtand och NFC.
  • Inbyggd GNSS-mottagare baserad på u-blox NEO M8U chipset för navigering via GPS, GLONASS, Galileo, QZSS samt BeiDou.
  • UDR-mottagare som upprätthåller nätverksanslutningen även i tunnlar och andra miljöer som ofta är onåbara för signaler.
  • 13-megapixels bakåtriktad och 5-megapixels framåtriktad kamera.
  • Ett batteri som räcker hela dagen och lätt kan bytas av användaren.
  • Som tillval finns integrerad UHF-läsare eller skanner, samt expansionsmöjligheter för kundanpassningar.
  • Ett komplett ekosystem av smarta tillbehör för proffs, exempelvis bärfodral, utbytbara batterier och fordonsdockor med antenngenomföring för extern GPS och Wi-Fi-antenn.

 

”Algiz RT10 har den bästa kombinationen av mobil design, stryktålighet och teknisk funktionalitet som just nu går att finna på marknaden för stryktåliga tablets”, säger Johan Hed, director of product management, Handheld Group. ”Algiz RT10 i sitt smidiga format möjliggör sann mobilitet och ergonomi även för de som vill ha en lite större skärm och är det perfekta valet för företag som behöver en flexibel lösning i alla typer miljöer”. 

Presskontakt
Sofia Löfblad, Marketing Director, Handheld Group AB
0510-547170, [email protected]

Om Handheld
Handheld Group är en svensk tillverkare och global leverantör av stryktåliga mobila datorer, handdatorer och tablets. Handheld och partners över hela världen levererar mobilitetslösningar till företag inom geomatik, logistik, skogsbruk, kollektivtrafik, byggbranschen, underhåll, gruvdrift, militär och säkerhet. Handheld Group, med huvudkontor i Sverige, har dotterbolag i Finland, Storbritannien, Nederländerna, Italien, Tyskland, Schweiz, Australien och USA. Läs mer på www.handheldgroup.com/se.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.