Hanna Hoikkala blir Press Officer på SSAB

| 29 september, 2021 | 0 kommentarer

Hanna Hoikkala har utsetts till Press Officer på SSAB Corporate Communications.

Hanna Hoikkala har över tio års erfarenhet inom journalistik. Senast kommer hon från Bloomberg News där hon som reporter bevakade delar av den nordiska finansmarknaden. Hanna Hoikkalas bakgrund sträcker sig också till bland annat studier inom biologi och ekonomi.  

─ Jag är verkligen glad över att få ansluta till SSAB och få vara del av den hållbarhetsresa som bolaget har börjat. Att bli mer hållbar är en utmaning vi alla står inför, och det är verkligen fantastiskt att få jobba på ett företag med ett så tydligt fokus på vägen framåt, säger Hanna Hoikkala.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.comFölj med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *