Havilog lager i Göteborg får hederspirs för bästa arbetsplats

| 5 maj, 2021 | 0 kommentarer

 

– Konkurrensen om utnämningen Handelns bästa arbetsplats var stark i år, med flera jättebra kandidater. Vi kände därför att Havilogs lager i Göteborg förtjänade ett hedersomnämnande, säger Handels ordförande Linda Palmetzhofer, som korade pristagarna idag under Handels kongress. Motiveringen för hederspriset lyder:

”Här är det hundra procent som gäller! Alla anställda med i facket, dialogen mellan arbetsgivare och anställda sker med stort engagemang och ömsesidig respekt. Att arbetsplatsen varslades om konflikt i avtalsrörelsen påverkade inte detta. Väl värt ett hedersomnämnande i utmärkelsen Handelns bästa arbetsplats 2021.”

Vinnaren av Handels bästa arbetsplats var ICA Kvantum i Skelläfteå. Förutom Havilog, fick även ABF i Västra Västmanland, Euro Cash i Strömstad och Edblads lager på Väddö hedersomnämnanden.

  Fritjof Carlsson-Brandt[email protected]

Handelsanställdas förbund är Sveriges tredje största LO-förbund med cirka 160 000 medlemmar. 65 procent av medlemmarna är kvinnor. En tredjedel är under 30 år. Handels har medlemmar på cirka 25 000 arbetsplatser. Läs mer på  www.handels.se .

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *