Connect with us

Marknadsnyheter

Heliospectra släpper helioCORE 2.0: Möjliggör precisionsodling med energibesparande ljusstyrningssystem

Published

on

(Göteborg, Sverige, 14 september 2023, kl. 09:30 CEST) – Heliospectra, en marknadsledare inom Smart LED-belysningsteknologi och kontrollsystem för optimerad energieffektiv odling, introducerar stolt den mycket efterlängtade helioCORE 2.0. Nya funktioner inkluderar implementering av externa väderprognoser i DLI-modulen, ett nytt grafiskt gränssnitt med en översikt av installationen, en ny ”drag-and-drop”-funktion för att skapa zoner och en mer avancerad övervakningsfunktion. Denna innovativa uppdatering av helioCORE-programvaran ligger i linje med Heliospectras åtagande att leverera toppmoderna men användarvänliga lösningar som tar växtodling och energibesparing till nya höjder.

Heliospectras nya förbättrade kontrollsystem helioCORE 2.0 revolutionerar sättet odlare interagerar med ljus på genom att erbjuda en omfattande uppsättning funktioner som är utformade för att förbättra energibesparingar, optimera tillväxten och effektivisera verksamheten. Den nya versionen bygger på Heliospectras arv av innovation och kvalitet, och använder toppmodern teknik för att erbjuda odlare en oöverträffad kontroll över sina ljusstrategier och resurser.

Den uppdaterade programvaran har en rad nya och förbättrade funktioner, inklusive:

1. Förbättrad användarupplevelse: helioCORE 2.0 presenterar ett förbättrat användargränssnitt som är mer intuitivt och användarvänligt än någonsin tidigare. Genom att enkelt dra och släppa lampor blir administrationen av grupper och växtzoner sömlös. Den grafiska representationen av installationen ger odlare tydliga insikter om armaturstatus, temperatur, trådlös signalstyrka och mer.

2. Dynamisk integration av extern väderprognos: En framträdande funktion i helioCORE 2.0 är integrationen av externa väderprognoser i DLI-algoritmen för att styra mängden ljus en gröda får under dagen. Denna innovation ökar avsevärt algoritmens noggrannhet och kvalificerar helioCORE för bidragsprogram i utvalda stater i Kanada och USA. Integrationen exemplifierar Heliospectras engagemang för hållbarhet och ekonomisk lönsamhet.

3. Förbättrad övervakning och notifikationer: Adelphi och den nya grafiska representationen av installationen ger odlare tydliga insikter om armaturstatus, temperatur, trådlös signalstyrka och mer, vilket ger kunderna kontroll och ännu bättre realtidsstatusuppdateringar. Fler alternativ för e-postaviseringar säkerställer att användarna informeras snabbt och omfattande om kritiska händelser i sin odlingsmiljö.

4. Kontroll av växtzoner med multipla grupper: Med stöd för flera ljusgrupper inom enskilda växtzoner kan odlare nu enkelt stänga av sektioner som inte används eller till och med enskilda lampor inom en växtzon och därmed minska energikostnader. Zonstrategier gör det möjligt för odlare att anpassa ljusstrategierna för olika grödor eller sorter inom exempelvis ett eller flera växthus. Detta möjliggör optimerade odlingsmiljöer och säkerställer att varje gröda får den exakta mängd ljus som krävs för optimal tillväxt.

5. Öppen API för integration med tredjepartssystem: helioCORE 2.0 har ett öppet API som möjliggör integration och styrning av helioCORE från externa källor. Denna integration ger odlare möjlighet att sömlöst integrera helioCORE med redan installerade klimatdatorer och förbättrar verksamhetens flexibilitet och anpassningsbarhet.

En del av de förbättrade övervakningsfunktionerna i helioCORE 2.0 är förmågan att spåra PSU-statusen, vilket erbjuder proaktiv övervakning för optimal ljusprestanda. Att spåra PSU-status och vitala parametrar hjälper odlare att upptäcka problem i ett tidigt skede och säkerställa oavbruten odling. helioCORE övervakar PSU-utmatning, drifttid och temperatur för effektivitet och säkerhet. Avancerade algoritmer upptäcker potentiella PSU-fel för att förhindra driftstopp och kostsamma ersättningar. Dessutom möjliggör systemet justeringar över luften för maximal effektivitet. Denna avancerade övervakning skapar trygghet i för odlaren och säkerställer hållbarhet, tillförlitlighet och energibesparingar, vilket i slutändan minskar driftskostnaderna.

helioCORE 2.0 representerar Heliospectras åtagande att driva innovation och leverera lösningar som maximerar energibesparingar, optimerar odlingstillväxt och ger oöverträffad kontroll. Genom att möjliggöra för odlare att skapa anpassade ljusstrategier baserade på realtidsdata och externa prognoser förändrar helioCORE 2.0 odlingsmetoder och sätter nya standarder inom precisionsodling.

”Heliospectra är stolta över att introducera helioCORE 2.0, ett bevis på vår hängivenhet att driva gränserna för smart LED-belysningsteknologi. Denna version av vår uppdaterade programvara ger odlare möjlighet att fatta datadrivna beslut för att optimera grödans kvalitet och samtidigt förbättra effektiviteten i sin odling, vilket minskar energiförbrukningen med upp till 35 %, utöver besparingarna som redan uppnås genom övergången till LED,” säger Johan Rubenson, CTO på Heliospectra.

helioCORE är ett fristående system, men tack vare ett öppet API kan det användas enskilt eller integrerat med redan installerade klimatdatorer för ytterligare flexibilitet och kontroll. Automatiska uppdateringar säkerställer att systemet alltid är uppdaterat med de senaste funktionerna och uppdateringarna. Dessutom ges odlare tillgång till Heliospectras helioCARE-team av interna experter för teknisk support och sömlösa installationer, vilket ger odlare omfattande hjälp för en bekymmersfri upplevelse.

helioCORE 2.0 kommer att lanseras fullt ut under det fjärde kvartalet 2023.

Upptäck framtiden för precisionsodling med helioCORE 2.0. För mer information och för att uppleva kraften i förbättrad ljusstyrning, besök www.heliospectra.com. För att boka en demonstration eller lära dig mer om hur du bättre kan utnyttja potentiella rabatter, kontakta vårt säljteam på sales@heliospectra.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Rebecca Nordin, CCO | +46 (0)72 536 8116 | info@heliospectra.com

http://www.heliospectra.com

Denna information lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2 december 2021 kl. 13:00 CET.

Om Heliospectra:
Heliospectra AB (publ) (First North Growth Markets: HELIO) är en global ledare inom intelligent LED-belysningsteknologi, ljusstyrningssystem och relaterade tjänster för växthus och kontrollerade miljöer för växttillväxt. Grundat 2006, är Heliospectra engagerat i att hjälpa odlare och kommersiella producenter att konsekvent öka avkastningen och producera grödor med kvalitativt utseende och överlägsna näringsvärden med lägsta möjliga energiförbrukning, vilket minimerar den ekologiska fotavtrycket.

För mer information, besök https://www.heliospectra.com.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

YA Holding erhåller obligationsinnehavarnas godkännande för villkorsändringar i sitt befintliga obligationslån

Published

on

By

YA Holding AB (publ) (“YA” eller “Bolaget”) meddelar att det skriftliga förfarandet som initierades den 13 september 2023 (det ”Skriftliga Förfarandet”) avseende vissa ändringar i villkoren för Bolagets seniora säkerställda hållbarhetslänkade företagsobligationer med ISIN SE0016831150 (“Obligationerna”) idag har avslutats.

Ett tillräckligt antal röster har erhållits för att uppnå kvorum och en tillräcklig majoritet av de deltagande obligationsinnehavarna har röstat för Bolagets begäran i enlighet med det Skriftliga Förfarandet. Obligationsinnehavarna har därmed godkänt villkorsändringarna som framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet.

Villkorsändringarna trädde ikraft idag kl. 15.00 i samband med att röstfristen löpte ut. De justerade villkoren för Obligationerna kommer att finnas tillgängliga på Bolagets hemsida. Villkorsändringarna framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet som finns tillgänglig på Bolagets hemsida.

Avsändare
Martin Modig, VD YA Holding AB (publ)

För pressfrågor, vänligen kontakta:
Alice Hedin, tillförordnad pressekreterare
Tel: +46 (0) 70 878 91 05
E-mail: alice.hedin@ya.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Önskar du som aktieägare i Hamlet BioPharma AB information från bolaget via e-post?

Published

on

By

Följande information har nyligen skickats ut via brev-post till aktieägare i Hamlet BioPharma:

Vill du ge oss din e-postadress för att få information från Hamlet BioPharma?

Vi vill från Hamlet BioPharma att så många aktieägare som möjligt ska nås av all information från Bolaget.

Hittills har det varit svårt för oss att nå alla, delvis på grund av olika informationspolicys hos era aktieförvaltare.

Via e-post skulle vi kunna skicka ut all information direkt till er.

Vi ber er därför att skicka oss er e-postadress till info@hamletbiopharma.com och godkänna att vi skickar information till din e-postadress.

Vi kommer att svara per mejl när vi får mejl från dig.

Du kan alltid besöka vår nya hemsida på www.hamletbiopharma.com och läsa mer om oss.”

För ytterligare information, vänligen kontakta

Catharina Svanborg, Styrelseordförande och grundare av Hamlet BioPharma, +46-709 42 65 49

catharina.svanborg@hamletpharma.com

Petter Segelman Lindqvist, CEO Hamlet BioPharma

petter.s.lindqvist@hamletbiopharma.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Inbjudan: Presentation av Sandviks rapport för tredje kvartalet 2023

Published

on

By

Sandvik publicerar sin rapport för tredje kvartalet måndagen den 23 oktober 2023, cirka kl. 11.30.

En kombinerad webcast och telefonkonferens för investerare, analytiker och finansiell media kommer att hållas kl. 13.00. Rapporten presenteras i en webcast och telefonkonferens av Stefan Widing, VD och koncernchef samt av Cecilia Felton, ekonomi- och finanschef.

Presentationen kommer att sändas direkt på vår hemsida home.sandvik/se

Kontaktinformation för konferenssamtal:

SE: +46 (0) 8 505 100 31

UK: +44 (0) 207 107 06 13

US: +1 (1) 631 570 56 13

Från cirka kl. 12.30 återfinns presentationsmaterial på home.sandvik/se

Stockholm, 2 oktober 2023

Sandvik AB
 

För ytterligare information kontakta Louise Tjeder, chef för investerarrelationer, tel. 070-782 63 74 eller Johannes Hellström, Presschef, tel. 070 721 1008.

Sandvik-koncernen
Sandvik är en global, högteknologisk industrikoncern som tillhandahåller lösningar som förbättrar produktivitet, lönsamhet och hållbarhet inom tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrierna. Vi ligger i framkant inom digitalisering och fokuserar på att optimera våra kunders processer. Vårt världsledande erbjudande inkluderar utrustning, verktyg, tjänster och digitala lösningar för skärande metallbearbetning, gruvdrift, bergavverkning, krossning och sortering. Koncernen hade 2022 omkring 40 000 medarbetare och intäkter på cirka 112 miljarder SEK i runt 150 länder i kvarvarande verksamheter.
 

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.