Connect with us

Marknadsnyheter

Hello There Games VD utsedd till ”mest innovativa VD inom europeiska spelbranschen” av Business Worldwide Magazine

Published

on

Göteborg, 2023-09-07 Business Worldwide Magazine meddelade idag att Hello There Games grundare och VD, Oskar Eklund, har utsetts till ”Mest innovativa VD inom den europeiska spelbranschen” i årets CEO Awards. 

Utmärkelserna syftar, enligt Business Worldwide Magazine, till att identifiera och hedra de mest respekterade företagsledarna från hela världen, i olika sektorer. Utmärkelserna fokuserar inte på ett företags framgång, som många andra gör, utan strålkastarljuset riktas mot individerna som leder dem och deras framgång. Målet är att ge värdiga ledare den uppskattning de förtjänar, samtidigt som deras exempel inspirerar andra att uppnå liknande framgång.

Hello There Games är en prisbelönt dataspelsutvecklare baserad i Göteborg, Sverige. Oskar Eklund har varit en entusiastisk spelare hela sitt liv, och det, tillsammans med hans kärlek för musik, är vad som ledde honom att starta företaget.

Hans entreprenörsanda var tydlig redan från unga år. Vid 15 års ålder startade han ett DJ-företag med en skolkamrat. Han tillbringade sedan flera år inom IT-branschen, där han ansvarade för att hantera några av de första kampanjerna på internet. Detta gav honom möjlighet att söka nya sätt att engagera B2C-kunder på och det var med gamification allt började.

Ett av de första projekten teamet arbetade med var ett spel som hjälpte barn med cancer att koppla upp sig med varandra runt om i världen. Ett annat hjälpte barn med diabetes att förstå sin diagnos. Dessa två spel, tillsammans med Hello There’s samarbete med Tim Bergling (AVICII), är några av Oskars stoltaste ögonblick i karriären.

Flera av studions spel har vunnit priser, och teamet letar alltid efter innovativa sätt att engagera sin globala publik. Hello There Games arbetar i skärningen mellan spel, musik och film och har precis lanserat Invector: Rhythm Galaxy tillsammans med Warner Music Group. Spelet innehåller några av dagens största hits från musikjättar som Tiësto, PinkPantheress, Maná och ett antal andra framstående artister. Tidigare i år släppte studion Kung Fury: Street Rage Ultimate Edition baserat på filmen Kung Fury.

Studions fokus ligger på premiumspel med en twist och och genom att kombinera musik med spel befinner sig Hello There Games i en unik position som håller dem relevanta på en snabbt utvecklande och alltmer konkurrensutsatt marknad.

För mer information om studion, besök https://hellotheregames.com/

För mer information om Business Worldwide CEO Awards, besök: https://www.bwmonline.com/2023-ceo-awards-winners/

För mer information, besök https://hellotheregames.com eller kontakta ir@hellotheregames.com

VD
Oskar Eklund
oskar@hellothere.se
+46 76 112 03 86

Continue Reading

Marknadsnyheter

Cyclezyme AB (publ) kommer tillfälligt erbjuda ledig kapacitet på laboratoriet till externa kunder

Published

on

By

Juni 12, 2024

Cyclezyme AB (publ) har ett färdigställt toppmoderna biotekniskt laboratorium med den senaste tekniken för proteinframställning och analytisk kemi som i dagsläget inte används fullt ut. Bolagets styrelse har därför beslutat att enligt ”Sample as a service-modellen” erbjuda ledig kapacitet till externa kunder.

 Kommentar från VD, Peter Falck:

”Vi kan bättre utnyttja vårt fina laboratorium genom att erbjuda externa kunder att använda laboratoriet. På så sätt kan vi använda den tillfälliga överkapaciteten vi har på labbet och generera intäkter till bolaget under tiden som vi fortsätter arbetet med att kommersialisera vår enzymatiska plaståtervinningsteknik. Erbjudandet kommer bara gälla så länge det råder överkapacitet i laboratoriet, så att det inte ska påverka verksamheten negativt”, säger Peter Falck, VD för Cyclezyme AB.

Cyclezyme är noterat på Spotlight Stock Market.

För mer information:

Cyclezyme AB, Peter Falck,

VD Tel: +46 (0)76 00 99 344

E-post: peter.falck@cyclezyme.se

[Denna information är sådan information som Cyclezyme AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom Peter Falcks försorg, för offentliggörande den 12 juni 2024 klockan 19:40 CET.]

Continue Reading

Marknadsnyheter

Fastighetsbolaget Emilshus AB (publ) offentliggör resultatet från återköpserbjudandet avseende bolagets obligationslån med ISIN SE000017769060

Published

on

By

EJ FÖR DISTRIBUTION I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN ELLER TILL NÅGON AMERIKANSK PERSON (U.S. PERSON SÅSOM DEFINIERAS I REGULATION S I UNITED STATES SECURITIES ACT OF 1933, I DESS NUVARANDE LYDELSE) ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE ÄR FÖRBJUDET ENLIGT LAG

Den 4 juni 2024 offentliggjorde Fastighetsbolaget Emilshus AB (publ) (”Emilshus” eller ”Bolaget”) ett återköpserbjudande till innehavare av Bolagets utestående icke-säkerställda gröna obligationer med löpande ränta och utestående volym om 400 000 000 kronor med ISIN SE0017769060 (”Obligationerna” och ”Återköpserbjudandet”). Återköpserbjudandet löpte ut idag kl. 12:00 CEST. Bolaget har i samband med Återköpserbjudandet accepterat återköp av Obligationer motsvarande ett nominellt belopp om 76,25 miljoner kronor.

 

Emilshus avser att fullfölja Återköpserbjudandet och priset för Obligationerna i Återköpserbjudandet är 101,3125 procent av nominellt belopp. Bolaget kommer även erlägga upplupen och obetald ränta för Obligationerna på likviddagen för Återköpserbjudandet i enlighet med villkoren för Obligationerna. Likviden för Återköpserbjudandet förväntas betalas ut den 26 juni 2024.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Jakob Fyrberg, VD
E-post: jakob.fyrberg@emilshus.com
Telefon: 0705-93 95 96

 

Emil Jansbo, CFO
E-post: emil.jansbo@emilshus.com
Telefon: 072 243 30 88

 

Om Emilshus

Emilshus är ett fastighetsbolag som med utgångspunkt i småländsk företagskultur förvärvar, utvecklar och förvaltar högavkastande kommersiella fastigheter med södra Sverige som kärnmarknad. Bolagets fastighetsbestånd uppgick per 31 mars 2024 till 820 tkvm uthyrningsbar area fördelat på 139 fastigheter med tyngdpunkt på lätt industri, industriservice/proffshandel och extern- och dagligvaruhandel. Emilshus stamaktie och preferensaktie är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Continue Reading

Marknadsnyheter

Compactor emitterar obligationer om 500 MSEK under ett ramverk om totalt 1 000 MSEK

Published

on

By

Compactor Fastigheter AB (publ) (”Bolaget”) har framgångsrikt emitterat ett icke säkerställt obligationslån på den svenska obligationsmarknaden (”Obligationslånet”). Volymen på Obligationslånet uppgår till 500 MSEK under ett ramverk om totalt 1 000 MSEK. Lånet löper med en rörlig ränta om STIBOR 3M + 3,00 procentenheter och har slutligt förfall i juni 2027. Bolaget kommer att ansöka om notering av Obligationslånet på Nasdaq Stockholm. Emissionslikviden kommer att användas till återbetalning av utestående obligationslån samt till allmänna verksamhetsändamål inklusive förvärv.

Arctic Securities och Pareto Securities har agerat arrangörer i samband med emissionen av Obligationslånet och Gernandt & Danielsson har agerat legal rådgivare.

För vidare information vänligen kontakta:

Sven-Olof Johansson, styrelseordförande Compactor Fastigheter AB (publ)
Tel: 08 – 402 34 65

Informationen lämnades för offentliggörande den 12 juni 2024 kl. 17:15.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.