Hemsö nyanställer inom projektutveckling

| 29 juni, 2021 | 0 kommentarer

Hemsö fortsätter att växa och stärker upp projektutveckling med åtta nya medarbetare på såväl flera orter i Sverige som i Helsingfors, Finland. Inom svenska projektutvecklingsorganisationen växer vi i samtliga regioner och välkomnar nya medarbetare i Malmö, Göteborg, Västerås och Stockholm.

‒ Vi är glada över att kunna utöka vår projektutveckling med fler medarbetare så att vi kan fortsätta växa inom samhällsfastigheter. Genom samverkan kan vi fortsätta att stötta den offentliga sektorn då kommunerna står inför stora utmaningar. Efterfrågan på nyproduktion av främst skolor och äldreboenden växer och vi har nu möjlighet att driva den utvecklingen framåt, säger Nils Styf, VD på Hemsö.

Under våren har Tobias Lagerwall anslutit till teamet i Göteborg och kommer att arbeta som projektchef med projektgenomförande. Senast kommer Tobias från NCC där han precis avslutat ett stort projekt i centrala Göteborg, men har även ett förflutet ifrån Lokalförvaltningen i Göteborg.

Alexandra Hansson har även anställts under våren som junior projektutvecklare med placering i Malmö. Alexandra är precis klar som civilingenjör, lantmäteriprogrammet på LTH.

Kirsi Viheriäranta och Tino Raatikainen började som projektchefer i Helsingfors tidigare under året och Veera Simola som projektingenjör. Veera har precis avslutat en magisterexamen i byggledning från universitetet i Tammerfors. Kirsi och Tino har båda bakgrund inom byggindustrin.

I augusti utökas projektutvecklingsteamet i Stockholm med Åsa Linder som projektutvecklare och Sara Lofthammar som junior projektutvecklare. Åsa kommer senast ifrån Region Gotland och en tjänst som samhällsbyggnadsstrateg. Sara är nyexaminerad civilingenjör, lantmäteriprogrammet på Lunds Tekniska Högskola (LTH) och har tidigare arbetat på Hemsö som studentmedarbetare.

Thomas Wall börjar som projektchef den 1 september med placering i Västerås. Thomas kommer senast ifrån det kommunala fastighetsbolaget Mimer i Västerås.

För vidare information vänligen kontakta

Nils Styf, vd                                                 08-501 170 01
Åsa Thoft, kommunikationschef                  08-501 170 57

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsö finns i Sverige, Tyskland och Finland. Hemsös verksamhet kännetecknas av långa hyresavtal och stabila hyresgäster. Tredje AP-fonden är majoritetsägare. Det totala värdet på Hemsös fastighetsbestånd uppgår till 65,5 miljarder kronor. Hemsö har sedan mars 2015 kreditbetyg A- från Standard & Poor´s och sedan mars 2021 kreditbetyg A+ från Fitch Ratings. Mer information på www.hemso.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *