Connect with us

Marknadsnyheter

HOBBY NORDIC EDITION – VAGNARNA SOM GÖR VINTERCAMPINGEN HETARE

Published

on

Vintercamping är på stark tillväxt och Hobby möter upp med modellprogrammet Hobby Nordic Edition. Gemensamt för alla Nordic Edition-vagnar är att de är vintersäkrade med allt ifrån vattenburen golvvärme till uppvärmd gråvattentank.
  
– Förra vintern genomfördes fullskaliga tester i norra Sverige som visade att vagnarna trivs i kyla och snö, berättar Hobby Sveriges försäljningschef Håkan Jägmar.

Till modellåret 2024 blir det premiär för Hobby Nordic Edition, en serie vagnar framtagen för att tåla det nordiska klimatet. Först ut i Nordic Edition är två vagnar; 560 WLU och 660 WQM. Båda vagnarna har generösa utrymmen och ett kök som gör det enkelt att laga mat och umgås i.
   
– Hobby Nordic Edition är ett utvecklingsprogram som har tagits fram av representanter från nordiska återförsäljare tillsammans med Hobbys tekniker och ingenjörer. Genom referensgruppen har vi människor som vet vad vintercampande kunder önskar och vill ha. Resultatet är vi väldigt nöjda med och de tester som genomfördes i kyla och snö gav klartecken på alla punkter, säger Håkan Jägmar.

För att säkerställa en jämn och skön värme i vagnarna används Aldes beprövade vattenburna golvvärme. Gråvattentanken har försetts med uppvärmning och ledningar är isolerade. Med Hobby Nordic Edition blir det lika enkelt att bo i husvagnen på vintern som på sommaren.
  
– Vintercamping har haft en stark tillväxt i Norden. Möjligheten att ha ett eget boende vid exempelvis skidbacken under vintern är självklart en stor fördel på många sätt. Flexibiliteten ökar ännu mer med husvagnen, säger Håkan.

Kommer Hobby Nordic Edition-programmet att utökas med fler modeller?
   
– Ja, vår plan är att Nordic Edition-kollektion ska utökas hela tiden. Vid den här tiden nästa år ska vi alltså ha ytterligare modeller att presentera.

Får vi se husbilar i Hobby Nordic Edition-programmet?
   
– Till modellåret 2025 blir det även husbilar i Hobby Nordic Edition-programmet. Vi har mycket spännande på gång.

För mer information, kontakta:

Håkan Jägmar, Försäljningschef Sverige
Tel. 0703–22 63 52
Mejl: haakan.jaegmar@hobby-caravan.de

Om Hobby

Hobby är Europas ledande tillverkare av husvagnar. I vår stora produktionsanläggning i tyska Fockbek tillverkas även husbilar och vans. Vi lägger vi stor vikt vid hantverk, design och teknik. Resultatet är fordon byggda för livet. Hobby har drygt 30 återförsäljare runt om i hela Sverige.

Taggar:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

YA Holding erhåller obligationsinnehavarnas godkännande för villkorsändringar i sitt befintliga obligationslån

Published

on

By

YA Holding AB (publ) (“YA” eller “Bolaget”) meddelar att det skriftliga förfarandet som initierades den 13 september 2023 (det ”Skriftliga Förfarandet”) avseende vissa ändringar i villkoren för Bolagets seniora säkerställda hållbarhetslänkade företagsobligationer med ISIN SE0016831150 (“Obligationerna”) idag har avslutats.

Ett tillräckligt antal röster har erhållits för att uppnå kvorum och en tillräcklig majoritet av de deltagande obligationsinnehavarna har röstat för Bolagets begäran i enlighet med det Skriftliga Förfarandet. Obligationsinnehavarna har därmed godkänt villkorsändringarna som framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet.

Villkorsändringarna trädde ikraft idag kl. 15.00 i samband med att röstfristen löpte ut. De justerade villkoren för Obligationerna kommer att finnas tillgängliga på Bolagets hemsida. Villkorsändringarna framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet som finns tillgänglig på Bolagets hemsida.

Avsändare
Martin Modig, VD YA Holding AB (publ)

För pressfrågor, vänligen kontakta:
Alice Hedin, tillförordnad pressekreterare
Tel: +46 (0) 70 878 91 05
E-mail: alice.hedin@ya.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Önskar du som aktieägare i Hamlet BioPharma AB information från bolaget via e-post?

Published

on

By

Följande information har nyligen skickats ut via brev-post till aktieägare i Hamlet BioPharma:

Vill du ge oss din e-postadress för att få information från Hamlet BioPharma?

Vi vill från Hamlet BioPharma att så många aktieägare som möjligt ska nås av all information från Bolaget.

Hittills har det varit svårt för oss att nå alla, delvis på grund av olika informationspolicys hos era aktieförvaltare.

Via e-post skulle vi kunna skicka ut all information direkt till er.

Vi ber er därför att skicka oss er e-postadress till info@hamletbiopharma.com och godkänna att vi skickar information till din e-postadress.

Vi kommer att svara per mejl när vi får mejl från dig.

Du kan alltid besöka vår nya hemsida på www.hamletbiopharma.com och läsa mer om oss.”

För ytterligare information, vänligen kontakta

Catharina Svanborg, Styrelseordförande och grundare av Hamlet BioPharma, +46-709 42 65 49

catharina.svanborg@hamletpharma.com

Petter Segelman Lindqvist, CEO Hamlet BioPharma

petter.s.lindqvist@hamletbiopharma.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Inbjudan: Presentation av Sandviks rapport för tredje kvartalet 2023

Published

on

By

Sandvik publicerar sin rapport för tredje kvartalet måndagen den 23 oktober 2023, cirka kl. 11.30.

En kombinerad webcast och telefonkonferens för investerare, analytiker och finansiell media kommer att hållas kl. 13.00. Rapporten presenteras i en webcast och telefonkonferens av Stefan Widing, VD och koncernchef samt av Cecilia Felton, ekonomi- och finanschef.

Presentationen kommer att sändas direkt på vår hemsida home.sandvik/se

Kontaktinformation för konferenssamtal:

SE: +46 (0) 8 505 100 31

UK: +44 (0) 207 107 06 13

US: +1 (1) 631 570 56 13

Från cirka kl. 12.30 återfinns presentationsmaterial på home.sandvik/se

Stockholm, 2 oktober 2023

Sandvik AB
 

För ytterligare information kontakta Louise Tjeder, chef för investerarrelationer, tel. 070-782 63 74 eller Johannes Hellström, Presschef, tel. 070 721 1008.

Sandvik-koncernen
Sandvik är en global, högteknologisk industrikoncern som tillhandahåller lösningar som förbättrar produktivitet, lönsamhet och hållbarhet inom tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrierna. Vi ligger i framkant inom digitalisering och fokuserar på att optimera våra kunders processer. Vårt världsledande erbjudande inkluderar utrustning, verktyg, tjänster och digitala lösningar för skärande metallbearbetning, gruvdrift, bergavverkning, krossning och sortering. Koncernen hade 2022 omkring 40 000 medarbetare och intäkter på cirka 112 miljarder SEK i runt 150 länder i kvarvarande verksamheter.
 

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.