Hoi Publishing stärker rättigheterna till Cardinal-serien i Danmark

| 8 juli, 2022 | 0 kommentarer

Hoi Publishing har ingått avtal med den kanadensiska deckarstjärnan Giles Blunt om vidare satsning på den populära Cardinal-serien också i Danmark efter framgångarna i Sverige.

Hoi Publishing har ingått avtal med Giles Blunt och hans agenter om att utöka satsningen på Cardinal-serien. Avtalet omfattar nu de tre första delarna i serien. I Sverige har samtliga sex delar översatts och getts ut där den sjätte delen Arktiska nätter blev nominerad som Årets bästa översatta kriminalroman 2021 av Svenska Deckarakademin. Cardinal-serien har även tidigare kommit som teveserie och är mycket populär, vilket även bidragit till bokförsäljningen i Sverige.

”Den fortsatta satsningen på Cardinal-serien i Danmark stärker vår danska verksamhet och är ett ytterligare ett steg i att bygga förlaget i Norden. Med goda erfarenheter av mottagandet för Cardinal-serien i Sverige tror vi mycket på ett positivt resultat också i Danmark”, säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

Om bolaget
Hoi är ett modernt bokförlag som kombinerar styrkan hos ett traditionellt förlag med större frihet, mer delaktighet och bättre villkor för författaren. Vi letar ständigt efter manus med litterära och kommersiella kvaliteter. Välkommen till oss, som läsare, författare eller aktieägare.

Kontaktperson
Lars Rambe, VD Hoi Publishing
Mobil: 0709-369080
E-post: [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.