Hoist Finance emitterar Tier 2-obligationer om 80 miljoner euro

| 29 april, 2022 | 0 kommentarer

Hoist Finance AB (publ) (Baa3/negativ), (”Hoist Finance”), tillkännager idag att man har emitterat Tier 2-obligationer om 80 miljoner euro för att ytterligare optimera kapitalstrukturen. Instrumentet har en årlig kupongränta uppgående till 6,625 procent och en löptid om 10,25 år, med möjlighet till inlösen under en tremånadersperiod efter 5 år. Instrumentet kommer att noteras på Irish Stock Exchange plc’s Regulated Market som regleras av Euronext Dublin. Obligationerna förväntas få ratingen Ba3 av Moodys.

För vidare information vänligen kontakta:
Ingrid Östhols, Head of Communications & Investor Relations
Telefon: +46 (0) 72 506 1423
E-post: [email protected]

Om Hoist Finance
Hoist Finance är en tillförlitlig kredithanteringspartner till privatpersoner, företag och banker i tretton europeiska länder. Med nästan 1 500 dedikerade kollegor, smarta digitala lösningar och en djup förståelse för individuella finansiella situationer hjälper vi över sex miljoner kunder att hålla sina åtaganden. Detta åstadkommer vi genom att sätta upp hållbara återbetalningsplaner så att alla kan inkluderas i det finansiella ekosystemet. Hoist Finance har en bred portfölj av tillgångsklasser och vår webbaserade sparplattform i Sverige, Tyskland och Storbritannien bidrar till vår unika finansieringsmodell. Hoist Finance grundades 1994 och är idag ett publikt bolag noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök hoistfinance.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.