Holmen senarelägger årsstämman

| 27 mars, 2020 | 0 kommentarer

Regeringen har idag beslutat att förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 50 personer från och med söndag 29 mars. Då detta beslut även är normgivande för andra typer av sammankomster har Holmens styrelse beslutat att senarelägga årsstämman som var planerad att hållas den 30 mars 2020 i Stockholm.

Holmen återkommer med en kallelse till årsstämma senast fyra veckor före det nya datumet. Stämman ska hållas senast den 30 juni i enlighet med gällande lagstiftning.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stina Sandell, Hållbarhets- och kommunikationsdirektör, Holmen, 073 986 51 12

Holmens affärsidé är att äga och förädla skog. Skogsinnehavet utgör basen för verksamheten, ett kretslopp där råvaran växer och förädlas till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Skogen brukas för att ge god årlig avkastning och stabil värdetillväxt medan industrin drivs med fokus på lönsamhet och ökad förädling. 2019 uppgick Holmens omsättning till cirka 17 Mdr och antalet medarbetare till cirka 3 000. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Cap. För mer information besök oss på holmen.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *