Honoka Hayashi lämnar AIK Fotboll

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

AIK Fotboll är överens med den engelska klubben West Ham United WFC om en omgående transfer gällande Honoka Hayashi. Det blev sammanlagt 36 tävlingsmatcher för henne i AIK-tröjan. AIK Fotboll vill rikta ett stort tack till Honoka för hennes insatser i klubben.

Att Honoka Hayashi lämnar AIK känns självklart lite vemodigt. Honoka har gjort avtryck i klubben och har med sin professionella attityd bidragit på alla möjliga sätt, både på och utanför planen. Honoka har ett utgående kontrakt som vi försökt förlänga. En förlängning med AIK har inte motsvarat hennes personliga ambitioner och när vi nu fått in ett bud som godtagits av alla parter så ser jag det som en vettig lösning. Honoka har slagit vakt om smokingliret på Skytteholm och hon är en fantastisk representant för AIK och det vill jag tacka henne för. Jag önskar henne all lycka i hennes fortsatta karriär, säger damlagets sportchef Herish Sadi.

Having had the opportunity to play for AIK is something that I will cherish forever, and I am forever grateful for my time here. I want to thank the fans, my teammates, the coaches and front office that made my time here such a great experience. From the bottom of my heart, I wish the best to the club moving forward, säger Honoka Hayashi.

AIK Fotboll AB har infört en klassificering av spelartransfers baserad på nettoresultatet vid varje transfer enligt nedanstående skala:

Klass      Från (kSEK) Till (kSEK)

I                       0         250
II                  250         500
III                 500       1000
IV               1000       2000
V                2000       4000
VI               4000       7000

Transfern av Honoka Hayashi till West Ham United WFC hamnar i klass II. Beloppen i skalan avser resultateffekt netto av en spelarförsäljning i enlighet med Uefas definition av resultatmåttet ”Player Trading”, d v s spelförsäljning med avdrag för agentarvoden och andra försäljningskostnader samt avskrivning på spelare.

För en längre faktapresentation av Honoka Hayashi, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande. 

För mer information, kontakta:
Herish Sadi, sportchef (dam) AIK Fotboll
Mobil: 070 – 998 1891
E-post: [email protected]

Om AIK Fotboll AB AIK Fotboll AB bedriver AIK Fotbollsförenings elitfotbollsverksamhet genom ett herrlag, damlag samt ett juniorlag för herrar. 2022 spelar herrlaget i Allsvenskan, damlaget i OBOS Damallsvenskan och juniorlaget, som utgör en viktig rekryteringsgrund för framtida spelare, spelar i P19 Allsvenskan Norra. AIK Fotboll AB är noterat på NGM Nordic Growth Market Stockholm. För ytterligare information kring AIK Fotboll besök www.aikfotboll.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.