Hufvudstaden välkomnar Technogym till Bibliotekstan

| 22 juni, 2022 | 0 kommentarer

Till hösten öppnar det italienska premiumvarumärket Technogym en konceptbutik om ca 150 kvm i en av Hufvudstadens fastigheter på Smålandsgatan 20 i Stockholm. Det blir träningsvarumärkets första butik i Sverige men de är redan etablerade i storstäder som Milano, Zürich och Köpenhamn. Detta innebär även att i princip samtliga av Hufvudstadens butikslokaler i Stockholm nu är uthyrda.

 

Technogyms träningsutrustning och gymlösningar kännetecknas av hög kvalité och användarvänlig funktionalitet. De är världsledande inom wellness-genren genom sin innovation, italienska design och banbrytande teknologi. Technogyms produkter återfinns idag bland annat på de mest eftertraktade gymmen samt på många 5-stjärniga hotell världen över.

 

Butikernas utformning är resultatet av ett samarbete mellan Technogym och designern Antonio Citterio som är känd för sina rena linjer vilket kommer avspegla sig i butikens inredning. Förutom samarbetet med Antonio Citterio ingick varumärket nyligen ett samarbete med lyxvarumärket Dior och tillsammans tog de fram ett urval av träningsredskap i limited edition.

 

          ”Intresset för butikslokaler i Stockholms city har ökat markant under våren och vi ser en tydlig återhämtning efter pandemin. Technogym är ytterligare ett bevis på detta samt ett spännande varumärke inom hälsa och träning som bidrar till att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats”, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.  

 

I anslutning till Technogyms lokal öppnar även snart en ny premium träningsanläggning där stora delar av Technogyms sortiment kommer återfinnas. 

 

 

 

Stockholm den 22 juni 2022

 

HUFVUDSTADEN AB (publ)

 

 

Frågor hanteras av:

Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik eller Josefin Alteby, projektledare marknad på tel 08-762 90 00.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.