Hyresgästföreningen ställer partier mot väggen i lokala bostadsfrågor

| 13 maj, 2022 | 0 kommentarer

Hyresgästföreningen träffar under vecka 20 och framåt företrädare för samtliga partier i Karlskogas kommunfullmäktige för samtal om den lokala bostadsmarknadens förutsättningar. Utgångspunkten för samtalen är Hyresgästföreningens bostadspolitiska 7-punktsprogram för Karlskoga och sju frågor som Hyresgästföreningen kräver partiernas svar på. Partiernas svar avser Hyresgästföreningen att offentliggöra i media och via ett publikt seminarium den 18 augusti.

– Bostadsfrågorna är av grundläggande betydelse för Karlskogas utvecklingsmöjligheter och för att vi som valt att leva i Karlskoga ska ha förutsättningar att få ett tryggt och bra boende till en prislapp som alla har råd med utifrån sina förutsättningar. Därför vill vi att våra partier ger kommunens väljare svar på hur de tänkt sig att bostadsförsörjningen ska garanteras inför det kommande kommunvalet, säger Marianne Svensson, ordförande för Hyresgästföreningen Karlskoga.

Hyresgästföreningens 7-punktsprogram samt frågeunderlaget för samtalen bifogas.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Marianne Svensson, ordförande Hyresgästföreningen Karlskoga, tel 010 459 15 24

Marcus Kjellin, förhandlingsstrateg Hyresgästföreningen, tel 010-459 15 70

Region MittRegional pressjour Mitt010-459 15 [email protected]

Hyresgästföreningen är en demokratisk medlemsorganisation för dagens och morgondagens hyresgäster. Vi är partipolitiskt obundna och har över en halv miljon hushåll som medlemmar. Det gör oss till en av Sveriges största folkrörelser och den främsta företrädaren för hyresgästerna.
Vårt uppdrag är allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Dessutom ska alla hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.