iApotek – fyra styrelseledamöter begär eget utträde

| 20 juli, 2021 | 0 kommentarer

Conny Palmkvist, iApoteks vd och tillika styrelseledamot, har informerats om att övriga fyra styrelseledamöter har begärt eget utträde med omedelbar verkan.

Styrelseledamöterna som begärt eget utträde är Peter Olausson, Annette Lahti, Mirza Muhic och Robert Katic.

De styrelseledamöter som nu har begärt eget utträde från styrelsen valdes in i iApoteks styrelse vid årsstämman den 19 maj 2021 på initiativ av Tikspac AB.

iApoteks vd och styrelseledamot Conny Palmkvist har för avsikt att snarast kalla till en extra bolagsstämma för val av ny styrelse. För att kunna presentera styrelsekandidater som har möjlighet att bli valda vid stämman har en valberedningsprocess startats upp med stöd av en arbetsgrupp bestående av Conny Palmkvist och aktieägarna Lars Rambe samt Mikael Ehrman.

För mer information kontakta bolaget eller någon av medlemmarna i arbetsgruppen:

Vd Conny Palmkvist E-post ir(at)iapotek.se

Kontaktuppgifter arbetsgrupp

Lars Rambe Mobil 0709-369080 E-post [email protected]

Mikael Ehrman Mobil 0708-455182 E-post [email protected]

iApotek bedriver detaljhandel med receptfria läkemedel, nikotinläkemedel och tillhörande kringprodukter, samt kosmetik till marknadsmässiga priser. iApotek har tillstånd från läkemedelsverket att bedriva försäljning av receptfria läkemedel på internet. Försäljningen sker genom bolagets e-handelsplattform www.iapotek.se och www.apotek365.se, på så sätt kan produkter enkelt och snabbt beställas direkt till dörren. iApotek bedriver också försäljning av receptbelagda- och receptfria läkemedel genom sitt dotterbolag PharmArt AB som har fullständiga tillstånd från Läkemedelsverket.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *