Idag firar vi Alla Barns dag

| 30 april, 2022 | 0 kommentarer

Äntligen är den här årets kanske viktigaste dag, dagen då vi firar de vi håller allra kärast nämligen våra barn!

Idag är det en bra dag att hitta på något tillsammans med ditt barn, kanske göra en fysisk aktivitet såsom spela fotboll eller hoppa hopprep eller varför inte spela ett spel. Eller åk till er lokala leksaks- eller babybutik och fira lite extra. Flera butiker har dessutom aktiviteter denna dag. Om och vad som händer på just din ort går att kolla med din butik.

Låt barnen styra agendan för dagen idag, lägg ifrån er mobil och stäng ner din surfplatta och ge din fulla uppmärksamhet på ditt barn. Hitta på nå kul tillsammans. För på Alla Barns dag vill vi ha kul!

Vårt mål med Alla Barns dag är att alla barn i hela Sverige, från söder till norr, ska firas den här dagen.

Alla Barns dag firas på en hel del platser i Sverige så håll utkik om det händer något på din ort, i din lokala leksaksaffär eller på annan plats.

I år är vi extra stolta över att vi i samarbete med Rädda Barnen har en insamling för barnen i Ukraina, trots de hemskheter som sker så är det viktigt att även barn i krig och barn på flykt ska få vara just barn och få möjlighet till både lek och glädje.

Jennifer Rydén, vd
Lek & Babybranschen

070-590 76 97

Om Alla Barns dag:

Alla Barns dag firades första gången 2019 och firas sedan dess den sista lördagen i april varje år.
Det är branschorganisationen Lek & Babybranschen som ligger bakom initiativet till dagen.

Det firas varje år olika dagar såsom Alla hjärtans dag, morsdag och farsdag, men det har saknats en dag för det kärast vi har nämligen våra barn. En dag då barnen får vara i fokus och där vi uppmuntrar till rörelse och lek. Målet med dagen är att alla barn i hela Sverige ska firas den här dagen.  Alla Barns dag är barnens helt egna dag!

Alla Barns dag 2023 kommer att firas den 29 april.

Läs mer på www.allabarnsdag.se

Om Lek & Babybranschen:

Lek & Babybranschen är branschorganisationen för alla aktörer, tillverkare, grossist, importör eller återförsäljare på den svenska marknaden för leksaker, hobby- barn- och babyprodukter. Lek & Babybranschen ska se till att alla som säljer leksaker, barn – och babyprodukter i Sverige är införstådda med gällande lagar och förordningar. Vi verkar för att inga farliga leksaker, barn- och babyprodukter kommer in i landet

Läs mer på www.lekobaby.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.