Inbjudan: Lär dig mer om högutbytesmassa

| 20 juni, 2022 | 0 kommentarer

Onsdagen den 29 juni klockan 11.00 bjuder Valmet och Rottneros in dig att delta i ett exklusivt webbseminarium för att lära dig mer om högutbytesmassa.

Dessa är de huvudämnen som tas upp i sessionen, med Ulf Johnsson från Valmet och Erik Gillberg från Rottneros som värdar.

  • Vad är högutbytesmassa?
  • Kan det användas i produktion av mjukpapper/tissue?
  • Hur hållbart är det egentligen?

Sessionen består av 30 minuters presentation följt av 15 minuters frågestund.
 

Introduktion av värdarna

Erik Gillberg
Försäljningschef, mekanisk massa, Rottneros AB

Erik har mer än 20 års erfarenhet från pappers- och kartongindustrin. Han har haft olika roller inom processteknik, produktutveckling, teknisk service och försäljning. Erik tog examen från Karlstads Universitet, Sverige 2000 med en M.Sc. i kemi. Idag är han försäljningschef på Rottneros AB.

Ulf Johnsson
Konceptchef Mill Technology, Valmet

Ulf har erfarenhet från globala vävnadsprojekt i olika faser och i olika roller både som konsult och som maskinleverantör. De senaste 20 åren har han varit involverad i processteknik, kvarnteknik, projektgenomförande, konceptutveckling och hållbarhetsprojekt. Han har en B.Sc. ingenjörsexamen i industri- och byggnadsservice från Karlstads Universitet, 1995.

Anmälan >>

___________________________________________________________________________________________________

Rottneros AB (publ)+46 (0)270 622 [email protected]

Rottneros är en fristående producent av marknadsmassa. Koncernen består av moderbolaget Rottneros AB, börsnoterat på Nasdaq Stockholm, med dotterbolagen Rottneros Bruk AB och Vallviks Bruk AB, verksamma inom produktion och försäljning av marknadsmassa. I koncernen ingår även Rottneros Packaging AB som tillverkar fibertråg, råvaruanskaffningsbolaget SIA Rottneros Baltic i Lettland och skogsaktören Nykvist Skogs AB. Koncernen har cirka 316 anställda och omsatte cirka 2,3 miljarder kronor under verksamhetsåret 2021.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.