Inbjudan till Axfoods kapitalmarknadsdag 2021

| 29 september, 2021 | 0 kommentarer

Axfood bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag den 16 december 2021.

Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas på Axfoods huvudkontor, Solnavägen 4 i Stockholm. Lunch serveras från klockan 12.00. Mötet inleds klockan 13.00 och beräknas pågå till klockan 16.30, följt av ett mingel.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering om Axfoods långsiktiga strategi och status kring koncernens finansiella mål. Fokus kommer ligga på utvecklingen för koncernens olika verksamheter samt strategiska initiativ inom områden såsom logistik och automation, IT, digital utveckling, e-handel och hållbarhet. Presentationer kommer att hållas av medlemmar ur koncernledningen och deltagarna kommer ges möjlighet att ställa frågor.

Anmälan till kapitalmarknadsdagen görs genom att skicka ett mail till [email protected]. Agenda och mer detaljerad information kommer att publiceras på Axfoods webbplats. Kapitalmarknadsdagen kommer även att sändas live på Axfoods webbplats och en inspelning kommer att finnas tillgänglig i efterhand.

För mer information, kontakta:
Alexander Bergendorf, Head of Investor Relations Axfood, 073-049 18 44, [email protected]

Magnus Törnblom, presschef Axfood, 070-266 27 12, [email protected]

Axfood ska vara ledande inom bra och hållbar mat. I vår bolagsfamilj ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar ́n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och vårt supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfoodfamiljen ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem och Eurocash. Tillsammans har koncernen drygt 11 000 medarbetare och en omsättning om mer än 53 miljarder kronor. Axfoods aktie är sedan år 1997 noterad på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. Läs mer på www.axfood.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *