Inbjudan till presentation av Eastnines Delårsrapport januari‒juni 2022

| 7 juli, 2022 | 0 kommentarer

Eastnines Delårsrapport januari-juni 2022 offentliggörs torsdagen den 14 juli 2022 kl. 7.00. Rapporten presenteras av Kestutis Sasnauskas, vd samt Britt-Marie Nyman, CFO och vice vd.

 

Tidpunkt för webbsändning:  

Torsdagen den 14 juli 2022, 10.00

 

Vänligen koppla in dig på evenemanget ett par minuter innan presentationen börjar. En investerarpresentation kommer att finnas tillgänglig på www.eastnine.com 15 minuter innan sändningen börjar.

 

Klicka här för att se webbsändningen. Inspelning från sändningen kommer också att finnas tillgänglig i efterhand på bolagets webbplats.

 

Eastnine AB (publ)

 

För mer information kontakta:

Kestutis Sasnauskas, vd, 08-505 97 700

Britt-Marie Nyman, CFO och vice vd, 070-224 29 35

Besök www.eastnine.com

 

Eastnine AB (publ) är ett svenskt fastighetsbolag med fastighetsvärde om 471 MEUR och ett långsiktigt substansvärde om 357 MEUR per 31 mars 2022. Under andra kvartalet har en fastighet förvärvats för 121 MEUR. Bolagets vision är att skapa och tillhandahålla de bästa mötesplatserna där idéer kan flöda, människor kan mötas och framgångsrik affärsverksamhet kan utvecklas. Eastnines affärsidé är att vara den ledande, långsiktiga leverantören av moderna och hållbara kontors- och logistiklokaler i förstklassiga lägen i Baltikum och Polen. Eastnine är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, sektor Real Estate.

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.