Inbjudan till presentation i samband med EQL Pharmas kvartalsrapport, första kvartalet, 2022/23

| 11 juli, 2022 | 0 kommentarer

EQL Pharma AB (publ) offentliggör på tisdagen den 16 augusti, efter börsens stängning, sin kvartalsrapport för Q1 2022/23.

Onsdagen den 17 augusti, klockan 18.00 (CET), håller företaget en presentation via videokonferens. Presentationen riktar sig till aktieägare och potentiella aktieägare. Styrelseordförande Christer Fåhraeus och VD presenterar och kommenterar kvartalsrapporten. Efter presentationen ges möjlighet att ställa frågor för de som deltar.

Klicka på följande länk för att komma till det virtuella mötet: https://tinyurl.com/2ubhnmm8

Datum och tid

Onsdagen den 17 augusti, klockan 18.00 (CET), startar presentationen som, inklusive frågestund, avslutas senast 19.00 CET.

Försäkra dig om att du kan deltaga på videokonferensen genom att koppla upp dig en stund före konferensens början.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christer Fåhraeus
VD EQL Pharma AB (publ)

Telefon: +46 (0) 705 – 60 90 00
E-post: [email protected]
Hemsida: www.eqlpharma.com

EQL Pharma AB (publ) i korthet

EQL Pharma AB är specialiserat på att utveckla och sälja nischläkemedel. Bolaget har för närvarande mer än 20 nischgenerika (dvs generika med begränsad konkurrens bortsett från originalläkemedlet) godkända på de nordiska marknaderna och ett par originalprodukter. I tillägg till dessa finns en betydande pipeline av, mestadels, nischgenerika för lansering 2022 och framåt. Verksamheten är för närvarande helt inriktad på receptbelagda läkemedel, inklusive sjukhusprodukter, i Norden och på utvalda europeiska marknader. EQL Pharma AB har sin verksamhet i Lund och är noterat på Spotlight Stock Market. EQL Pharma AB bedriver ett omfattande utvecklingsarbete i samarbete med ledande kontraktstillverkare och större läkemedelsbolag i bland annat EU och Asien.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.