Ingen öppning av kundverksamheten på Håsten

| 3 september, 2021 | 0 kommentarer

I samband med utbrottet av coronapandemin i mars 2020 fattade banken ett beslut om att tillfälligt stänga kundverksamheten på Håsten för att utnyttja lokalerna för våra interna avdelningar för att minska risken för smittspridning.

”Tanken då var att stängningen bara skulle vara tillfällig och vi kan nu konstatera att strategin att flytta intern verksamhet till lokalerna på Håsten har varit bra, säger Bo Liljegren, VD på Varbergs Sparbank. Vi har haft väldigt få fall bland anställda där smittspridning kan kopplas till arbetsplatsen, och samtliga avdelningar har varit i drift under hela pandemin”

Varbergs Sparbank har nu fattat beslut om att permanent flytta kundverksamheten från Håsten till Torget. Beslutet grundar sig på att vi genom denna förändring ser att vi kan fortsätta utveckla verksamheten.

”Det vi har sett under den här tiden är fördelarna med att ha fler rådgivare samlat i samma hus. Det ger oss en flexibilitet i bemanning som på sikt gör att vi kan utveckla vår rådgivning och erbjuda rådgivning på flexiblare tider och både fysiskt och digitalt.”

Det finns i dagsläget ingen plan för vad som kommer att ske med kontoret.

”Vi hoppas alla att pandemin har lagt sig och att vi kan påbörja en återgång till det nya normala under hösten, fortsätter Bo. Under den perioden kommer vi att använda kontoret för vår personal tills att vi har färdigställt lokalerna på huvudkontoret så att alla får plats.”

Kontoret på Håsten kommer att vara fortsatt stängt för kundbesök under hösten, med undantag för de kunder som har bankfack där.

”Eftersom vi kommer att flytta verksamheten till kontoret vid Torget behöver vi avsluta bankfacken på Håsten. Under en övergångsperiod kommer dessa kunder att kunna boka en tid för att avsluta sitt fack. Det finns gott om bankfack på våra övriga kontor, så vill man ha kvar ett bankfack så hjälper vi till att öppna ett nytt på en annan enhet, säger Bo”. Efter förändringen kommer Varberg Sparbank ha tre fullservicekontor i kommunen, som alla erbjuder Kundservice, bokad rådgivning, Premium och Private Banking rådgivning, familjejuridik och företagsrådgivning.

————————————

Kontakt
Bo Liljegren, VD på Varbergs Sparbank, tel 0340-66 61 80 / 076-1357342

[email protected]

Varbergs Sparbank AB (publ),
Besöksadress huvuddkontoret: Bäckgatan 16-18 i Varberg
Postadress: Box 74, 432 22 Varberg

[email protected], Växel 46 340 666000

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *