Innehållet öppnar TV-studio hos Diös i Östersund

| 12 november, 2021 | 0 kommentarer

För första gången på 20 år får nu Östersund en TV-studio när kommunikationsbyrån Innehållet inviger sin nya studio i Diös lokal på Kyrkgatan i centrala Östersund. Lokalen har anpassats under hösten och den nya hyresgästen får tillträde nu i dagarna.

Innehllets nya TVstudio sett frn utsidan Lokalen ligger p Kyrkgatan i centrala stersund

I och med att sättet att mötas på förändrades under pandemin och seminarier, konferenser och galor blev till digitala livesändningar började kommunikationsbyrån Innehållet få allt fler frågor om en TV-studio i Östersund. Nu drar de i gång en helt ny studio i Appelqvists gamla glasögonverkstad på Kyrkgatan i centrala Östersund efter att Diös utvecklat lokalen för att möta Innehållets behov.

– En TV-studio har ganska specifika krav för att den ska bli ändamålsenlig och vi är vana vid att lokalanpassa för vitt skilda verksamheter. Vi tycker det är spännande med en TV-studio och tror att den bidrar till att stärka upplevelsen av Östersunds citykärna som modern och uppkopplad mot omvärlden, säger Johan Fryksborn, affärschef, Diös Östersund.

Satsningen blir en del i ett nätverk av redan befintliga TV-studior i Piteå, Umeå, Skellefteå och Sundsvall. Det innebär att olika delar av landet kan koppla upp sig digitalt mot varandra för att till exempel samsända live-events. I stället för att någon ska sitta framför en dator i Östersund för att föreläsa i Umeå, kan nu studion användas för att få motsvarande bild- och ljudkvalitet.

– Våra kunder, alltifrån myndigheter och regioner till privata företag, vill kunna presentera ett snyggt och genomtänkt evenemang. Här kommer studion och våra erfarenheter från SVT-produktioner kunna gå hand i hand. Vi ser också stora möjligheter med att koppla ihop TV-studion i Östersund med andra studior i landet och därmed höja kvalitén och förbättra tittarupplevelsen, säger Martin Machnow, producent, Innehållet.

För ytterligare information kontakta gärna:
Johan Fryksborn, affärschef, Diös Östersund
Telefon: 010-470 96 04
E-post: [email protected]

Martin Machnow, producent, Innehållet
Telefon: 0761-355 488
E-post: [email protected]

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 26,6 mdkr, ett bestånd om 336 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 490 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB (publ), Box 188, 831 22 Östersund  |  Tel: +46 770-33 22 00, [email protected], www.dios.se  |  Org.nr: 556501-1771

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *