Inzile AB (publ) byter certified adviser till Redeye AB

| 27 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Inzile AB (publ) (Nasdaq First North Growth Market) meddelar idag att bolaget har ingått avtal med Redeye AB avseende tjänsten som Certified Adviser.

Redeye AB tillträder den 1 september 2021 som Certified Adviser för Inzile AB (publ). Tills dess kommer FNCA Sweden AB att fortsatt agera Certified Adviser åt bolaget.

För ytterligare information:

Daniel Wedberg, VD Inzile, [email protected], +46 70 285 42 55

Peter Wergens, CFO Inzile, [email protected], +46 73 325 75 04

Om Inzile

Inzile är ett svenskt techbolag som tillverkar intelligenta eldrivna fordon samt skapar moderna transport- och servicelösningar för ett hållbart samhälle. Företagets vision är att befria världen från utsläpp av fossila bränslen och snabba på klimatomställningen genom att bidra till hållbara städer som förbättrar människors livskvalitet.

Inzile grundades 2012 utifrån en stark vilja att framtidsanpassa arbetsfordonssektorn och i teamet finns några av Skandinaviens främsta auktoriteter inom eldrivna fordon, digitalisering, tillverkning och inköp. Inzile utvecklar, producerar och säljer innovativa fordonslösningar för en global marknad utifrån Nordens utmanande klimat, säkerhetskrav och miljöstandarder. Bolaget har svenskt säte med huvudkontor och produktion i Västervik, R&D i Tranås samt marknadskontor i Stockholm.

FNCA Sweden AB är bolagets Certified Advisor, +46 8 528 00 399, [email protected].

För mer information, vänligen besök: www.inzile.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *