Joel, 30, är det yngsta nytillskottet i regionstyrelsen

| 29 april, 2022 | 0 kommentarer

Den 27 april hölls Hyresgästföreningen region södra Skånes regionfullmäktige på Malmö folkhögskola. På plats fanns 50 röstberättigade förtroendevalda och dessutom Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder som presenterade Hyresgästföreningens upplägg för valkampanjen och pratade om de frågor som ska vara i fokus: Fler hyresrätter med rimliga hyror, hållbara renoveringar istället för renovräkning och rättvisa skatter mellan ägt och hyrt boende.

Den nya regionstyrelsen i södra Skåne består av Kenneth Gustavsson, återvald regionordförande, ledamöterna Inga-Karin Dentz, Camilla Berg, Håkan Björkenklev, Joel Nordström, Kenneth Brunhoff och Birgitta Tügel. De två sistnämnda valdes in förra året. Ersättare blev Maria Persdotter, Marie-Louise Sjöstedt och Lars-Olof Carlsson. Joel Nordström är en av de som för första gången valts in i regionstyrelsen och den yngsta. 

– Det känns hedrande och roligt att ha fått det här förtroendet av medlemmarna i södra Skåne. Jag vill lägga allt mitt fokus på att öka och stärka engagemanget i hela vår region. Detta gör vi genom att ge medlemmar på alla nivåer möjligheten att vara med och påverka.  Hyresgästföreningen fungerar som bäst när engagerade hyresgäster samarbetar med kunniga anställda, tillsammans stärker vi varandra, säger Joel Nordström, som förutom ledamot i regionstyrelsen är ordförande för Hyresgästföreningen Malmö västra. 

För mer information, kontakta:
Joel Nordström, ordförande Hyresgästföreningen Malmö västra och ledamot i regionstyrelsen, 
0761-14 18 85, [email protected] 

Region Södra SkåneRegional pressjour Södra Skå[email protected]

Hyresgästföreningen är en demokratisk medlemsorganisation för dagens och morgondagens hyresgäster. Vi är partipolitiskt obundna och har över en halv miljon hushåll som medlemmar. Det gör oss till en av Sveriges största folkrörelser och den främsta företrädaren för hyresgästerna.
Vårt uppdrag är allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Dessutom ska alla hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.