Jojka slår historiskt omsättningsrekord i november!

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

Omsättningen för november månad 2021 blev 5222 ksek, att jämföras med 2814 ksek för november månad 2020. Omsättningen ökade därmed hela 86% gentemot föregående års siffror! Det är en mycket stark tillväxtsmånad som vi är stolta över!

Aktiviteten hos de nya kunder som vi tagit in under hösten visade sig bli mycket hög i november, vilket är den säsongsmässigt starkaste månaden för oss. Detta i kombination med att de kunder vi haft sedan tidigare skickade stora volymer gör att vi slår det tidigare omsättningsrekordet från november 2018 på 3356 ksek med cirka 55%.

December innebär avslutningen på ett mycket intensivt kvartal för oss och våra kunder med mellandagsrean som kulmen. 

Det känns fantastiskt att avsluta 2021 med så starka siffror och vi ser framemot 2022!

Vi önskar alla aktieägare och kunder en riktigt God Jul och Gott Nytt år!

Med vänliga hälsningar

Fredrik Dalebrant

 

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Jojka Communication AB

[email protected]

www.jojka.com

Jojka Communications utvecklar kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder molnbaserade marknadskommunikationslösningar till kunder inom E-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Bolagets tjänster vidaresäljs som abonnemangslösningar där kunden får ett login till jojkas plattform. Kunden kan välja på olika abonnemangsformer med olika grad av funktionalitet. Kunderna återfinns primärt i Sverige men även på andra håll i världen. Jojka Communications har sitt huvudkontor i Stockholm.

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.