Juristbyrå i Ängelholm flyttar in i app

| 12 maj, 2022 | 0 kommentarer

Många har sett fördelen med att träffa en läkare via en app för att få snabba råd och inledande behandling. Nu är turen kommen till juridiken. Nyligen lanserades Kliently, marknadens första app för juridisk rådgivning och Ängelholmsjuristerna Silfwerax Juridik är med från start.

Silfwerax Juridik drivs av Marie-Louise Silfwerax och består av fem medarbetare. Byrån har stor bredd av uppdrag – både familjerätt, bolagsrätt men även frågor kring LSS. Bolagets uppdragsgivare finns primärt i Ängelholmsområdet med omnejd men efter pandemin, då geografi blivit mindre viktigt, har fler uppdragsgivare i övriga Sverige anlitat byrån.

En av första juristerna att ansluta till Kliently
Kliently erbjuder privatpersoner en femton minuters onlinekonsultation med en jurist för 349 kronor. Silfwerax Juridik är en av första juristerna att ansluta till den nya appen och kan därmed erbjuda personer i hela landet juridisk rådgivning. 

– När jag läste om Kliently tänkte jag “herregud vilken bra idé!”. Det här finns ju för sjukvård men inte för juridik. Det kan verkligen göra nytta att göra det enklare för privatpersoner att få juridisk rådgivning. När vi hörde att de letade jurister till appen var vi inte sena med att ansluta, säger Marie-Louise Silfwerax. 

Sedan Silfwerax anslutit till appen har de genomfört en mängd samtal med klienter i hela landet. Marie-Louise tycker att det förenklar processen att möta en klient genom att man får möjlighet att förbereda sig inför ärendet. Det går dessutom att ge tydliga besked och reda ut mycket på 15 minuter. I många fall övergår det initiala samtalet till ett uppdrag.

– Via Kliently når vi fler potentiella klienter över hela landet, Samtidigt ser jag den övergripande nyttan att göra det enklare för privatpersoner att komma i kontakt med en jurist. Tröskeln blir lägre och man vet att första samtalet bara kostar 349 kronor. Den här tjänsten löser många knutar och svarar på svåra frågor som många privatpersoner brottas med, säger Marie-Louise Silfwerax.

– Kliently är ett snabbt och säkert sätt att få juridisk rådgivning var du vill och när det passar dig. Tanken är att enkelt och kostnadseffektivt guida människor i de juridiska frågor som uppstår i vardagen. Våra jurister talar idag svenska, engelska, arabiska och persiska, säger Nadja Hatem, vd och medgrundare av Kliently. 

För mer information:
Nadja Hatem. vd och grundare för Kliently: 073-626 48 43, [email protected]
Marie-Louise Silfwerax, Jurist Silfwerax Juridik: 0702-42 14 93, [email protected]

Om Klinently
Kliently erbjuder juridisk rådgivning till privatpersoner och småföretag via digitala möten till låg kostnad och på flera olika språk. Kliently lanserades i december 2021. Läs mer på www.kliently.se

Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play.

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.