Marknadsnyheter
Kallelse till extra bolagsstämma i Nidhogg Resources Holding AB (publ)
Aktieägarna i Nidhogg Resources Holding AB (publ), org nr 556566-4298 (”Bolaget”), kallas härmed till extra bolagsstämma den 30 oktober 2024 kl. 09.00 på bolagets kontor på Slottsgatan 14, 553 22 Jönköping.
Deltagande
Aktieägare som vill delta på bolagsstämma ska:
– dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken den 22 oktober 2024, och
– dels anmäla sitt deltagande till Bolaget senast den 24 oktober 2024. Anmälan ska ske via e-post till ms@advokatbyransimonsson.se (märkt: anmälan Extra Bolagsstämma Nidhogg) eller via post till Nidhogg Resources Holding AB (publ), c/o Advokatbyrån Simonsson AB, Sjöbackarna 13, 456 94 Hunnebostrand.
Vid anmälan ska uppges namn, person- eller organisationsnummer, adress, telefonnummer, antal aktier samt eventuella biträden eller ombud (högst två). Till anmälan ska även, i förekommande fall, till exempel avseende juridiska personer, bifogas fullständiga behörighetshandlingar såsom registreringsbevis eller motsvarande.
Ombud etc.
Aktieägare som företräds genom ombud ska utfärda skriftlig, av aktieägaren undertecknad och daterad fullmakt för ombudet. Fullmaktens giltighetstid får vara högst fem år om det särskilt anges. Anges ingen giltighetstid gäller fullmakten högst ett år. Om fullmakten utfärdas av juridisk person ska kopia av registreringsbevis eller motsvarande för den juridiska personen bifogas. Registreringsbeviset får inte vara utfärdat tidigare än ett år före stämmodagen. Fullmakten i original samt eventuellt registreringsbevis bör i god tid före bolagsstämman insändas per brev till Bolaget på ovan angiven adress. Fullmaktsformulär finns tillgängligt på Bolagets hemsida www.nidhoggresources.se.
Förvaltarregistrerade aktier
För att ha rätt att delta i stämman måste en aktieägare som låtit förvaltarregistrera sina aktier, förutom att anmäla sig till stämman låta registrera aktierna i eget namn så att aktieägaren blir upptagen i framställningen av aktieboken per avstämningsdagen den 22 oktober 2024. Sådan omregistrering kan vara tillfällig (s.k. rösträttsregistrering) och begärs hos förvaltaren enligt förvaltarens rutiner i sådan tid i förväg som förvaltaren bestämmer. Rösträttsregistrering som gjorts av förvaltaren senast den 24 oktober 2024 kommer att beaktas vid framställningen av bolagsstämmoaktieboken.
Förslag till dagordning
- Val av ordförande vid stämman
- Upprättande och godkännande av röstlängd
- Godkännande av dagordning
- Val av en eller två justeringsmän
- Prövning av om stämman blivit behörigen sammankallad
- Beslut om minskning av aktiekapitalet
- Beslut om riktad nyemission av aktier
- Beslut om godkännande av väsentlig närståendetransaktion med Big Rock Energy AB
- Stämmans avslutande
Punkt 6
Styrelsen föreslår att stämman fattar beslut om att Bolagets aktiekapital ska minskas med 3 800 291,151179 kronor, från dagens 28 800 291,151179 kronor till 25 000 000 kronor, för täckning av förlust. Årets förlust för räkenskapsåret 2022-07-01 – 2023-06-30 uppgick till 8 461 770 kronor. Minskningen ska genomföras utan indragning av aktier, varigenom aktiens kvotvärde minskas från cirka 0,014482 kronor till cirka 0,012571 kronor (beräknat med sex decimaler).
Stämmans beslut är giltigt endast om det har biträtts av aktieägare med minst 2/3 av såväl de avgivna rösterna som de på stämman företrädda aktierna.
Punkt 7
Bolaget har avtalat om säkerställande av teckningsoptioner av serie TO6 (”TO6”) med utnyttjandeperiod mellan den 14 oktober till och med den 25 oktober 2024 varvid Bolaget har erhållit ett bottengarantiåtagande från ett av styrelseledamoten Mats Ekbergs helägda bolag Företagsfinansiering Fyrstad AB, tillika befintlig aktieägare i Bolaget (”Garanten”) om 5 MSEK (”Garantiåtagandet”). Styrelsen föreslår att stämman fattar beslut om en till Garanten riktad nyemission om högst 250 000 000 aktier. Styrelsen äger dock endast rätt att beslut om tilldelning av aktier till Garanten motsvarande det antal aktier som ska tas i anspråk med stöd av Garantiåtagandet beaktat det antal aktier som tecknats med stöd av TO6.
Teckningskursen i emissionen uppgår till 0,020 kronor per aktie och motsvarar den fastställda teckningskursen för optionsinlösen av TO6. Genom emissionen kan aktiekapitalet komma att öka med högst 3 142 718,666699 SEK (beaktat det nya kvotvärdet om 0,012571 SEK enligt punkt 6 ovan). Hela överkursen ska föras till den fria överkursfonden. Teckning av aktier ska ske på separat teckningslista senast 2024-10-30. Betalning för tecknade aktier ska erläggas kontant senast 2024-11-08. Styrelsen ska äga rätt att förlänga tiden för teckning och betalning. Det erinras om styrelsens möjlighet att medge kvittning enligt de förutsättningar som anges i 13 kap 41 § aktiebolagslagen.
Grunden för teckningskursen i emissionen har fastställts i garantiavtalet genom förhandling mellan Garanten och Bolaget på armlängds avstånd och efter en analys av sedvanliga marknadsfaktorer. Mot bakgrund av detta bedömer styrelsen att teckningskursen är marknadsmässig.
Skälet till avvikelsen från aktieägarnas företrädesrätt är att uppfylla Bolagets avtalsförpliktelse gentemot Garanten. Styrelsen anser att det är till fördel för Bolagets finansiella ställning och i aktieägarnas intresse att teckningsoptionerna av serie TO6 utnyttjas inom ramen för Garantiåtagandet. Därtill innebär den riktade emissionen att Bolaget på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt kan trygga finansieringen av Bolagets verksamhet de kommande 12 månaderna i syfte att uppnå ”going concern” tills dess att ett positivt kassaflöde från den löpande verksamheten kan uppnås. Styrelsen har noga övervägt möjligheten att genomföra en företrädesemission av aktier men kommit till slutsatsen att merkostnaden och tidsramen för en sådan transaktion blir oproportionerligt stor. Därtill finns det ingen garanti för att en företrädesemission skulle tecknas i en tillräcklig utsträckning för att täcka kapitalbehovet. Vidare äger endast styrelsen rätt att beslut om tilldelning av aktier till Garantien motsvarande det antal aktier som ska tas i anspråk med stöd av Garantiåtagandet beaktat det antal aktier som tecknats med stöd av TO6 vilket innebär att storleken på tilldelade aktier i den riktade emissionen påverkas av optionsinnehavarnas utnyttjande av TO6. Mot bakgrund av ovan har Bolaget gjort bedömningen att den riktade emissionen är det mest fördelaktiga alternativet för Bolaget och i dess aktieägares bästa intresse. Skälet till att emissionen riktar sig till en befintlig aktieägare är att uppfylla Bolagets avtalsförpliktelser gentemot denna aktieägare med anledning av garantiavtalet varvid denne aktieägare uttryckt och visat ett långsiktigt intresse för Bolaget, vilket enligt styrelsen skapar trygghet och stabilitet för både Bolaget och dess aktieägare.
Stämmans beslut är giltigt endast om det har biträtts av aktieägare med minst nio tiondelar av såväl de avgivna rösterna som de på stämman företrädda aktierna.
Punkt 8
Bolaget har i juni i år ingått ett s.k. earn-in avtal (”Avtal”) med Big Rock Energy AB (”Säljaren”) gällande stegvis förvärv av aktier i Big Rock Mineral AB (”Big Rock”). Avtalet innebär att Bolagets ägarandel i Big Rock ökar successivt allt eftersom Bolaget investerar i Big Rocks verksamhet samt att Säljaren, efter det att provbrytning inletts inom de områden som omfattas av Undersökningstillstånden, har rätt att erhålla en Net Smelter Royalty (”Transaktionen”).
Big Rock innehar undersökningstillstånd (”Undersökningstillstånden”) i Kölen Vintjärn-området i Faluns kommun, vilket är ett område rikt på järn, mangan, koppar och sällsynta jordartsmetaller. Undersökningstillstånden omfattar Lilla Björnmossen, Kölen nr 6, Kölen nr 7, Vintjärn samt Vintjärn-Kölen om 1,162 hektar och är belägna i ett område där kommersiell gruvdrift pågått i flera hundra år. Vintjärnsgruvan, som ligger inom dessa områden, slogs igen i slutet på 1970-talet med 3,2 miljoner ton brytbar malm samt 0,02 miljoner ton som ligger färdigbrutet i gruvorterna med medelhalter om 35% järn och 0,5% mangan.
Området för Undersökningstillstånden omfattar resursestimat om 70 miljoner ton med järn (35-40%), mangan (0,5%), koppar (0,6%) samt REE, Rare Earth Elements, sv. sällsynta jordartsmetaller, identifierat med geofysiska mätningar och borrning som indikerar malmkroppar som är öppna både lateralt och på djupet. I tillägg påvisar geofysiska mätningar anomalier som indikerar att Vintjärn och Kölen kan höra ihop där avståndet mellan områdena är 7 km. Ytterligare borrning krävs för att konfirmera detta.
I tillägg har borrning konfirmerat en kiselfyndighet som ligger ovan järnmalmskroppen med en mäktighet på över 200 m och en utsträckning om cirka 2 000 m x 700 m. Kislet kommer att utvärderas med möjlighet att kunna utvinnas samt producera halvledare i ett dotterbolag som i framtiden kan komma att delas ut till Bolagets aktieägare.
Med en värdering på en (1) US-dollar per metriskt ton skulle järnmalmsvärdet kunna uppgå till 70 miljoner US-dollar på resursestimatet. Därtill kommer värdet av mangan, koppar, REE samt kiselfyndigheterna.
I samband med att miljökonsekvensbeskrivning, MKB, lämnades in till berörda myndigheter i juni i år erhöll Bolaget 10 procent av aktierna i Big Rock i enlighet med villkoren i Avtalet. När tillstånd för provbrytning erhålls ökar Bolagets ägarandel enligt villkoren i Avtalet till 50 procent, för att slutligen vid start av provbrytning uppgå till 100 procent av aktierna i Big Rock. Bolaget beräknar att investeringskostnaderna för att erhålla 100 procent av aktierna i Big Rock uppgår till preliminärt cirka 1,7 MSEK.
Efter att provbrytning inletts har Säljaren rätt att erhålla en Net Smelter Royalty (”NSR”) om 5 procent för järn och en NSR om 3 procent på annat material inklusive andra metaller och mineraler. NSR är en procentandel på samtliga intäkter från försäljning av utvunna och behandlade material inkluderande metaller och mineraler efter avdrag för kostnader för smältning, raffinering, transport och försäkring.
Enligt en av Bolaget egen uppskattad värdering av projektet inom området för Undersökningstillstånden (”Projektet”), beaktat Sveriges Geologiska Undersökningars beräkningar avseende malmvolymen och halter inom Projektet, är det Bolagets bedömning att den NSR som kan komma att utbetalas till Säljaren vid en eventuell, framtida produktion inom området för Undersökningstillstånden, förutsatt att samtliga erforderliga tillstånd därför erhållits såsom tex. men ej begränsat till bearbetningskoncession, har ett bruttovärde om sammanlagt cirka 227 MSEK.
Det slutliga värdet som kan komma att investeras i Big Rock och den NSR som kan komma att utbetalas till Säljaren enligt Avtalet kan dock komma att avvika från ovan angivna värden baserat på bland annat oförutsedda samt ökade kostnader för att Big Rock ska erhålla erforderliga tillstånd, start av provbrytning, valutaförändringar, reserv- och resursstorlekar samt det verkliga utfallet vid en eventuell framtida produktion. Därtill krävs ytterligare undersökningar av området som Projektet omfattar för att bekräfta dess storlek och värde. Det är också behäftat med svårighet för Bolaget att förutspå tidplaner för när eller om produktion inom de områden som omfattats av Undersökningstillstånden påbörjas. Bolaget kan således inte nu redogöra för när eller om en NSR kan komma att utbetalas till Säljaren.
Mot bakgrund av att Bolagets styrelseordförande, Ulrich Andersson även är styrelseordförande tillika indirekt ägare till cirka 34 procent av aktierna och rösterna i Big Rock samt då Bolagets investeringar i Big Rock enligt Avtalet och den NSR som kan komma att utbetalas till Säljaren vid en eventuell framtida produktion kan komma att uppgå till minst 1 MSEK och motsvara minst en (1) procent av Bolagets värde är Transaktionen att betrakta som en väsentlig transaktion med en närstående till Bolaget som ska godkännas av Bolagets bolagsstämma enligt Aktiemarknadsnämndens uttalande 2019:25.
Styrelsen bedömer att villkoren i Avtalet är marknadsmässiga och att Transaktionen i övrigt innehåller skäliga villkor och föreslår att stämman fattar beslut om att godkänna Transaktionen.
Stämmans beslut är giltigt endast om det har biträtts av mer än hälften av de vid stämman avgivna rösterna. I enlighet med Aktiemarknadsnämndens uttalande 2019:25 ska aktier som direkt eller indirekt innehas av Ulrich Andersson inte beaktas vid bolagsstämmans beslut om godkännande av Transaktionen.
Antalet aktier och röster i Bolaget
Vid tidpunkten för utfärdandet av denna kallelse uppgår det totala antalet registrerade aktier och röster i Bolaget till 1 988 723 988. Bolaget innehar inga egna aktier.
Övrigt
Fullständiga förslag till beslut under punkten 6 och 7 kommer att finnas tillgängliga på Bolagets kontor och hemsida, www.nidhoggresources.se senast två (2) veckor före stämman. Kopior på handlingarna sänds på begäran utan avgift till aktieägare som begär det och uppger sin postadress. Bolagets aktieägare har rätt att, där styrelsen bedömer att det kan ske utan väsentlig skada för Bolaget, på extra bolagsstämman begära att styrelsen lämnar upplysningar om förhållanden som kan inverka på bedömningen av ett ärende på dagordningen (aktieägarnas frågerätt i enlighet med 7 kap. 32 och 57 §§).
Behandling av personuppgifter
För information om hur dina personuppgifter behandlas hänvisas till den integritetspolicy som finns tillgänglig på Euroclear Swedens webbplats:
https://www.euroclear.com/dam/ESw/Legal/Privacy%20Notice%20Boss%20-%20Final%20SWE%20220324.pdf
Jönköping i oktober 2024
Nidhogg Resources Holding AB (publ)
Styrelsen
Kontakt
Ulrich Andersson, styrelseordförande Nidhogg Resources Holding AB (publ)
E-post: ulrich@nidhoggresources.com
Telefon: +46 70 376 0515
Eller
Niclas Biornstad, VD Nidhogg Resources Holding AB (publ)
E-post: niclas@nidhoggresources.com
Om Nidhogg Resources
Nidhogg Resources Holding AB (publ), www.nidhoggresources.se, är ett svenskt aktiebolag med fokus på råvaror. Nidhogg grundades av personer med totalt över 60 års erfarenhet av råvarumarknaden, med bakgrund från prospektering till exploatering samt försäljning och en passion för att utvinna råvaror genom att tillämpa innovativ teknologi tillsammans med befintlig infrastruktur.
Marknadsnyheter
Regeringen föreslår lättnader i byggkraven för studentbostäder
Regeringen har beslutat om en lagrådsremiss med förslag till lättnader i byggkraven för studentbostäder. Syftet är att öka möjligheterna till flexibilitet vid byggandet.
– På många studieorter är det svårt för studenter att hitta boende. Därför behöver byggregelverket förenklas. Syftet är att möjliggöra för fler studentbostäder genom sänkta byggkostnader och ökad flexibilitet, säger infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson.
Förslaget innebär att det blir möjligt att göra undantag från kraven på tillgänglighet och användbarhet i en byggnad som innehåller studentbostäder. Undantagen ska kunna tillämpas vid både nyproduktion och vid ändring av en byggnad.
Det ska vara möjligt att göra undantag för högst 80 procent av studentbostäderna i ett byggprojekt. Minst 20 procent av studentbostäderna ska fortfarande uppfylla gällande krav på tillgänglighet och användbarhet för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.
Lagändringen ger större flexibilitet vid byggande av studentbostäder och skapar fler tänkbara sätt att utforma planlösningar. Till exempel kan bostadsytan minskas och fler bostäder rymmas inom en given yta.
De föreslagna undantagen ska inte hindra personer med funktionsnedsättning att vara delaktiga i sociala sammanhang. En studentbostad som omfattas av undantagen ska kunna besökas av en person med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.
Regeringen breddar också definitionen av studentbostäder till att inkludera all vuxenutbildning för att göra det möjligt för fler kommuner att erbjuda studentbostäder.
Förslagen föreslås träda i kraft den 1 juli 2025.
Lagrådsremissen: Lättnader i byggkraven för studentbostäder – Regeringen.se
Presskontakt
Ebba Gustavsson
Pressekreterare hos infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-12 70 488
ebba.gustavsson@regeringskansliet.se
Marknadsnyheter
“Vi behöver tillsammans enas om vettiga avtal, som sätter standard för branschen”


Sveriges Radios Kulturnytt gör just nu en mycket välkommen granskning av villkoren i musikbranschen. Igår lyftes artisten Siw Malmkvists situation med ett avtal som inte förnyats på över 60 år. Hennes situation är tyvärr långt ifrån unik. Musikerförbundet har länge uppmärksammat att majorbolagen fortsätter att betala extremt låga royaltynivåer till artister vars kontrakt skrevs på 1960-talet – en tid då digital streaming inte existerade.
– Jag kan intyga att artisterna som talar ut i P1 är långt ifrån ensamma om sin situation och vi uppmanar deras artistkollegor att gå ut med sitt tydliga stöd till de som vågar bryta tystnaden om oskäliga ersättningar, säger Musikerförbundets ordförande Karin Inde.
Musiker och artister skapar det värde som skivbolagen tjänar pengar på, men ändå ser vi gång på gång hur bolagen behåller stora delar av intäkterna. Att en av Sveriges mest folkkära artister, med en karriär som sträcker sig över decennier, fortfarande har en oskälig royalty är ett tydligt bevis på branschens obalans.
– Tystnadskulturen kring prissättning är enbart bra för bolagen. Både artister och musiker skulle verkligen tjäna på att dela med sig till varandra om hur betalningar och dealar verkligen ser ut. Förstås i trygga, egna rum. Det är bara bolagen som tjänar på att vi inte pratar med varandra om pengar, säger Karin Inde.
Stort tack till de modiga artister som ser till att lyfta problematiken! För att vi ska få till en i grunden mer rättvis musikbransch behöver de stora parterna i sammanhanget – skivbolagen, musikerna och artisterna – göra som de flesta andra svenska branscher lyckas med:
– Vi behöver tillsammans enas om vettiga och balanserade avtal, som sätter standard för branschen. Musikerförbundet är redo att göra vår del i arbetet för bättre villkor i musikbranschen, frågan är om skivbolagen är redo, säger Karin Inde.
Karin Inde
Förbundsordförande
karin.inde@musikerforbundet.se
+46 (0)704447228
Musikerförbundet är fackförbundet för professionella musiker och artister. Vi arbetar för förbättrade upphovsrättsliga och arbetsrättsliga villkor och för att våra medlemmar ska få en rättvis del av de värden de skapar i samhället.
Marknadsnyheter
Bönor från egen kaffeskog, sump till jord – Viking Lines nya kaffe gör gott på många olika sätt


Viking Lines resenärer dricker varje år 8,5 miljoner koppar kaffe. Nu satsar rederiet på ett helt nytt kaffe som ger minskade klimatutsläpp och bättre levnadsvillkor för odlarna. Kaffet från Slow Forest odlas på rederiets egen odling i Laos utan kemiska gödningsmedel, handplockas och rostas därefter i Danmark.
Allt kaffe som serveras på Viking Lines fartyg är nu hållbart producerat Slow Forest-kaffe, odlat på rederiets 75 hektar stora odling på högplatåerna i Laos och rostat i Danmark. Kaffeplantorna odlas bland träd på återbeskogad mark, i stället för på traditionellt skövlade plantager. Viking Lines odling ligger i en kolsänka där målsättningen är att plantera 30 000 träd, vilket innebär nästan 400 träd per hektar. Kaffeskogen förbättrar också den lokala biologiska mångfalden i området.
Odlingen, bearbetningen och rostningen av kaffet hanteras av Slow Forest Coffee. För företaget är det viktigt att produktionskedjan är rättvis och transparent. Utöver miljöfördelarna erbjuder Slow Forest bättre lönevillkor och sjukersättning för byns odlare.
”Den traditionella kaffetillverkningens koldioxidavtryck är stort och merparten av intäkterna går till Europa i stället för produktionsländerna. Vi ville göra annorlunda. Våra kunder vill göra hållbara val, och nu kan de njuta av sitt kaffe med bättre samvete än någonsin tidigare,” berättar Viking Lines restaurangchef Janne Lindholm.
Bönorna till Slow Forest-kaffet får sakta mogna i skuggan av träden, utan kemiska gödningsmedel. De plockas också för hand, vilket avsevärt förbättrar kaffets kvalitet och smak. Viking Lines nya kaffe består till 100 procent av Arabica-bönor, med en balanserad syrlighet samt smak av nötter och choklad. Rostningsprofilen har skapats av den världsberömda danska rostningsmästaren Michael de Renouard.
”Vi valde en mörkrost till fartygets kaffe, vilket passar både finländarnas och svenskarnas nuvarande smakpreferenser gällande rostning. Finländarnas smak gällande kaffe har under de senaste åren utvecklats mot en mörkare rostning. Innan vi gjorde vårt slutgiltiga val testades det nya kaffet i Viking Cinderellas bufférestaurang och personalmässen – och båda testgrupperna gav toppbetyg. Då 8,5 miljoner koppar kaffe bryggs varje år kan inget lämnas åt slumpen!” säger Janne Lindholm.
Viking Lines hållbarhetsmål stannar inte vid produktionskedjan. Kaffesump från fartygen återvinns nämligen som råmaterial för trädgårdsjord. Detta minskar avsevärt användningen av jungfrulig torv vid tillverkningen av mylla.
”Vi har som mål att allt som tagits ombord på fartygen som är möjligt att återvinna ska återanvändas eller återvinnas. Det gäller inte bara kaffet utan även matavfall och till exempel textilier som tas ur bruk. Ett bra exempel på vårt livscykeltänkande är att frityrolja från fartygets restauranger blir till biobränsle för den finska sjöfartsindustrin,” säger Viking Lines hållbarhetschef Dani Lindberg.
Slow Forest Coffee – 5 fakta:
- Slow Forest Coffee är ett kaffeföretag som verkar i Laos, Vietnam och Indonesien i samarbete med över 500 lokala kaffeodlare.
- Företaget grundades år 2019 av Pinja Puustjärvi, driven av en vilja att skydda skogarna i Laos och stötta lokala odlare. Puustjärvi bodde som barn i Laos på grund av sin fars arbete.
- Kaffet odlas i restaurerade kaffeskogar, som binder stora mängder kol och ökar den biologiska mångfalden.
- Det är viktigt för företaget att produktionskedjan är ansvarsfull och transparent, samt att verksamheten gynnar både miljön och de lokala samhällena.
- Slow Forest Coffee betalar odlarna bättre ersättning än genomsnittet i Laos och erbjuder förmåner som underlättar deras liv: förskottsbetalningar, utbildning och möjligheten att låna pengar från en krisfond.
Mera infomation om Slow Forest Coffee här
Tilläggsinformation:
Janne Lindholm, restaurangchef
janne.lindholm@vikingline.com, tel. +358 400 744 806
Dani Lindberg, hållbarhetschef
dani.lindberg@vikingline.com, tel. +358 18 27 000
Johanna Boijer-Svahnström, informationsdirektör
johanna.boijer@vikingline.com, tel. +358 18 270 00
Christa Grönlund, informationschef
christa.gronlund@vikingline.com, tel. +358 9 123 51
-
Analys från DailyFX10 år ago
EUR/USD Flirts with Monthly Close Under 30 Year Trendline
-
Marknadsnyheter2 år ago
Upptäck de bästa verktygen för att analysera Bitcoin!
-
Marknadsnyheter5 år ago
BrainCool AB (publ): erhåller bidrag (grant) om 0,9 MSEK från Vinnova för bolagets projekt inom behandling av covid-19 patienter med hög feber
-
Analys från DailyFX12 år ago
Japanese Yen Breakout or Fakeout? ZAR/JPY May Provide the Answer
-
Marknadsnyheter2 år ago
Därför föredrar svenska spelare att spela via mobiltelefonen
-
Analys från DailyFX12 år ago
Price & Time: Key Levels to Watch in the Aftermath of NFP
-
Analys från DailyFX8 år ago
Gold Prices Falter at Resistance: Is the Bullish Run Finished?
-
Nyheter7 år ago
Teknisk analys med Martin Hallström och Nils Brobacke