Kellfri flyttar huvudkontor och får ny utställningshall

| 8 juli, 2022 | 0 kommentarer

Kellfri tar nu ytterligare kliv på sin tillväxtresa genom att flytta från de gamla lokalerna på Munkatorpsgatan 6 och flyttar in i ny och uppdaterad lokal med stor utställningshall på Storsvängen 2 i Skara.

Kellfri har de senaste årtiondena hållit till på Munkatorpsgatan i Skara, men känt att lokalerna inte räckt till och att ytorna för utställningen varit för små. Vi har haft kontorsbrist och fått göra temporära lösningar vilket inte varit optimalt. Samtidigt har vi suttit i två olika byggnader vilket gjort att det inte blivit samma samhörighet som vi behöver, säger Kellfris vd Carl-Axel Svensson.

Vår utställning blir nu tre gånger så stor, ca 900m2 vilket gör att vi kan visa upp ännu fler av våra fina produkter och även över olika säsonger på ett bättre sätt, säger Andreas Bjelkholm, marknadschef på Kellfri.

Vi har letat efter alternativ och när vi fick nys om lokalerna på Storsvängen 2 tog vi upp dialogen med G&K Blank fastigheter AB. Sedan dess har det gått fort och vi har redan hittat köpare till våra befintliga lokaler.

Vi har länge önskat att försäljning, inköp, ekonomi och utveckling skulle sitta i samma lokaler och nu har äntligen drömmen blivit sann. Målet är att våra nya lokaler skapar än mer samhörighet och trivsel samt gör oss stolta över att tillhöra Kellfri, avslutar Carl-Axel Svensson.

Det känns fantastiskt kul att Kellfri nu kan samla sina tjänstemän i nya toppmoderna lokaler och ha möjlighet för vidare expansion, säger Johan Carlberg, VD på G&K Blank fastigheter.

Kellfris tidigare satsning och färdigställande av nytt logistikcentrum och monteringshall i Jung är nu i slutskedet. Monteringen kommer att flyttas under hösten, vilket gör att några av våra viktigaste funktioner även de blir samlade på ett ställe.

Andreas Bjelkholm
Marknadschef
0730-848466
[email protected]

Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder de möjligheten för fler att driva verksamhet på landet. Företaget startades år 1952, omsätter ca 300 miljoner SEK och har idag 70 engagerade medarbetare. Huvudkontor ligger i Skara, Sverige. Försäljning finns även i Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Polen och Tyskland. Kellfri AB är en del av Salix Group, en handelskoncern och affärsområde inom Volati. Volati är noterade på Nasdaq Stockholm. Mer information och kontaktuppgifter finns på: www.kellfri.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.