Kliniskt ansvarig på Synologen

| 20 september, 2022 | 0 kommentarer

Synologen har anställt en kliniskt ansvarig. Sara Wittskog har en bred bakgrund från ögonsjukvården, optikbutik och leverantörsled. Hon kommer att leda organisationens kunskaps- och utvecklingsarbete.

Medlemsorganisationen Synologen har fått en kliniskt ansvarig. Sara Wittskog kommer att ha en bred roll där hon ansvarar för kliniska frågor och vara involverad i allt från extern och intern kommunikation till utbildningar och projekt – i det mesta där optisk och klinisk kunskap och erfarenhet behövs.

– Saras kompetens är omvittnad i branschen och vi är såklart glada att vi har lyckats fånga en sådan stjärna. Med henne på plats tas ännu ett steg i vårt arbete för att säkerställa kvalitet i alla led, säger Eva Larsson, vd för Synologen.

För mer information:

Eva Larsson, tel 08-440 73 52  [email protected]

Om Synologen
Synologen är en rikstäckande medlemsorganisation som består av engagerade och kunniga optiker. Våra lokala optiker erbjuder helhetslösningar inom syn- och ögonhälsa. Synologens medlemmar är de enda av Sveriges optiker som är certifierade inom kvalitet och miljö enligt den internationella ISO-normen. Synologen är Sveriges fria optiker och vi står för kvalitet, kunskap och gott omhändertagande av din synhälsa.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.