Knäteknologin Episealer® och kliniska resultat presenteras vid europeisk kongress

| 8 juli, 2022 | 0 kommentarer

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) meddelar idag att knäteknologin Episealer® och kliniska resultat presenteras vid 5th International Conference on Meniscus Science and Surgery (Luxemburg, 7-9 juli 2022). Presentationen hålls av prof. Karl Eriksson från Södersjukhuset och Karolinska Institutet, Stockholm. Presentationen kommer att fokusera på förväntade kliniska resultat efter ytersättning av broskskador i knäet, och de senaste resultaten från en pågående europeisk multicenterstudie kommer att presenteras som en del av presentationen.

Segmentet som vi fokuserar på, patienter i behandlingsgapet, som är för gamla för biologiska behandlingsalternativ och för unga för knäproteser, har blivit ett etablerat diskussionsämne på de vetenskapliga mötena. Deltagarna på detta möte, med fokus på ledbevarande kirurgi (Eng: joint preservation), är en mycket viktig grupp av ortopeder och vi är stolta över att vår teknologi kommer att presenteras som en del av det vetenskapliga programmet”, säger Pål Ryfors, vd, Episurf Medical.

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.