Kommuniké från extra bolagsstämma i Litium AB (publ)

| 30 mars, 2020 | 0 kommentarer

Vid extra bolagsstämma i Litium AB (publ) den 30 mars 2020 kl.11.00 i Setterwalls Advokatbyrås lokaler på Sturegatan 10 i Stockholm beslutades om att godkänna den av styrelsen beslutade emissionen av högst 3 333 333 aktier med en teckningskurs för aktierna om 1 krona per aktie (vilket motsvarar aktiernas kvotvärde). ABG Sundal Collier AB har redan sedan tidigare tecknat aktierna för vidareöverlåtelse till de investerare som anmält intresse i den accelererade book building-processen.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Rutgersson, styrelseordförande Litium AB (publ) 
Tel: +46 708 15 72 00
E-post: [email protected]

Litium AB (publ) är en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *