KOMONO solglasögon lanseras hos Synoptik

| 5 maj, 2021 | 0 kommentarer

Synoptik är stolta över att presentera ett partnerskap med det belgiska fashionvarumärket KOMONO. Med samarbetet kommer KOMONO representeras av Synoptik på den svenska marknaden och med det förstärka sin position som varumärket för prisvärda designsolglasögon.

Partnerskapet mellan KOMONO och Synoptik kommer att lanseras med kampanjen ”Unafraid to change” och kollektionen kommer att finnas tillgänglig från 5 maj i Synoptiks butiker samt på Synoptiks e-handel.

– Vårt partnerskap med GrandVision hjälper oss att vidareutveckla vårt varumärke och göra våra grundpelare för varumärket, innovativ design och modern estetik mer tillgängligt för en bredare publik. Vi tror att kombinationen av GrandVisions expertis inom detaljhandel och KOMONO:s förmåga att bygga varumärke genom ungdomskulturen kommer att vara mycket fördelaktigt för båda parter, säger Anton Janssens, grundare av KOMONO.

–Synoptik är stolta över att få lansera ett samarbete med ett så spännande och innovativt varumärke. KOMONO står för nytänkande, avantgarde och integritet till attraktiva priser och passar perfekt in i vårt unika sortiment av solglasögon, säger Lottie Funck Ekelund, marknadsdirektör på Synoptik.

Kollektionen finns i Synoptiks butiker samt på synoptik.se och består av 10 olika solglasögonmodeller från 698 kronor. Detta urval representerar bästsäljare från KOMONO:s kollektioner, en blandning av klassiker som Lulu och Devon, och avantgardemodeller som Poly och Avery. Från mer rakt-fram-design, mjukt rundade glasögon och cat-eye former, till sexkantiga modeller och djärva stilar med kraftiga skalmar – det finns ett par KOMONO som passar alla olika sinnesstämningar.

OM KOMONO
KOMONO står för accessoarer med innovation och modern design. Med sin inspirerande stil, överraskande färgpalett och framåtblickande estetik har KOMONO lyckats bryta gränser i över tio års tid. KOMONO grundades 2009 i Belgien av de tidigare professionella snowboardåkarna, Anton Janssens och Raf Maes med motto att bryta det vedertagna och erbjuda nya, moderna lösningar. Oavsett om det är solglasögon, solglasögontillbehör, optik, klockor eller skidglasögon så välkomnar KOMONO det experimentella och ger en glimt av framtiden här och nu. KOMONO är djupt rotad i Antwerpens modemiljö, känd för sin distinkta och radikala vision, och gör avantgarde tillgänglig och prisvärd. Dess gränsöverskridande design har burits av flera av världens mest kända ansikten och finns i ett imponerande antal högprofilerade konceptbutiker, varuhus och oberoende optiker och modebutiker. KOMONO:s produkter är tillgängliga i över 80 länder och är ett globalt varumärke, men hyllar ändå individen i varje steg. KOMONO erbjuder den perfekta accessoaren för den som strävar efter personlig stil och fantasi genom samarbeten med Antwerpens modeshögskola som resulterat i prisbelönta klassiker som Lulu- eller Mono-klockserie.

För mer information:
Lottie Funck Ekelund, marknadsdirektör på Synoptik, tfn: +46 (0)73-523 40 22, e-post: [email protected]
Anders Ekhammar, pressansvarig Synoptik, tfn: +46 (0)70-746 25 79, e-post: [email protected]

Synoptik etablerades i Sverige 1991 och är idag med över 140 butiker och en omsättning över 1.2 miljarder en av landets ledande aktörer inom optik. Genom att erbjuda kvalitetsoptik som alla kan ha råd med ska Synoptik bli Sveriges folkoptiker. Företaget ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks därför en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av GrandVision N.V., en världsledande aktör inom optisk detaljhandel, med över 7.400 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se synoptik.se.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *