Korrektion till ”Kallelse till årsstämma i 2cureX AB” utfärdad den 23 april 2021.

| 24 april, 2021 | 0 kommentarer

Rättelser har gjorts av ”Beslutsförslag i korthet” till punkt 10 ”Styrelsens förslag till beslut om incitamentsprogram för verkställande direktör Fernando Andreu genom emission av teckningsoptioner ” för att förtydliga beräkningen av teckningskursen för teckningsoptionerna.

Rätt version bifogas detta pressmeddelande.

Malmö i April 2021

2cureX AB

STYRELSEN

För mer information om 2cureX:

Fernando Andreu, VD

E-post: [email protected]

Tel: +45 2279 5399

www.2curex.com

Certified Adviser

Redeye AB

Phone: +46 8 121 576 90

Mail: [email protected]

Om 2cureX

2cureX har utvecklat IndiTreat® (Individual Treatment) testet. IndiTreat® etablerar tusentals 3D-mikrotumörer som funktionellt liknar patientens tumör och identifierar den godkända cancerbehandling som mest effektivt dödar patientens tumör. Omedelbart efter testet ges patienten den utvalda behandlingen.

Den första IndiTreat®-produkten inom metastaserad kolorektal cancer introduceras på den europeiska marknaden. Efterföljande produkter hjälper patienter i olika stadier av kolorektal cancer och andra solida cancerformer.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm (symbol: ”2CUREX”). För mer information om 2cureX besök www.2cureX.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *