Kulturnatten lyser upp Landskrona den 5 november 2021

| 23 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Kulturnatten brukar infalla den andra fredagen i oktober men i år hjälper konsthallen till att lysa upp höstmörkret den 5 november. Då hålls dörrarna öppna även till exempelvis stadens museum, bibliotek och Landskrona Foto och Tycho Brahe museet på Ven. Då presenteras även vinnarna av årets Kulturstipendium. Med kulturnatten vill man även bjuda in alla aktörer, kulturföreningar och företag att delta. 

Under kulturnatten brukar Landskrona fyllas av kultur med musik, dans, konst och aktiviteter. I år vill man samordna kulturnatten med höstens stora satsning vid Landskrona konsthall som invigs helgen innan och väljer därför att lägga kulturnatten på fredagen den 5 november.

– Vi är mycket glada att vi kan erbjuda Kulturnatten i höst. Vi välkomnar gallerier, restauranger och alla andra som också vill vara med och vara öppna för besökare. Kulturnatten är ett mycket populärt evenemang som uppskattas av såväl våra invånare som besökare. Vi anpassar evenemanget till rådande restriktioner så alla får en säker och trevlig upplevelse, säger Sverker Haraldsson, avdelningschef Uppleva på Kulturförvaltningen, Landskrona stad.

Kulturnatten har varit en del av Landskronas kulturliv i mer än 25 år. Sedan dess har aktörer och platser kommit och gått men Kulturnatten har fortsatt att bjuda på spännande upplevelser. Gallerier, föreningar och studieförbund öppnar sina dörrar och fyller tillsammans med museet, konsthallen, teatern och biblioteket Landskrona centrum med extraordinärt liv. Engagemanget från föreningar, företag och enskilda personer är viktigt och gör att man lockar en stor och trogen publik. 

Kontaktperson: Sverker Haraldsson, avdelningschef Uppleva på Kulturförvaltningen, Landskrona stad, 0418-47 02 71, [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *