Lagercrantz Groups aktie flyttas till Nasdaq Stockholm Large Cap

| 20 december, 2021 | 0 kommentarer

Nasdaq Stockholm (Stockholmsbörsen) har idag meddelat att Lagercrantz Groups aktie (LAGR B) flyttas till Large Cap-segmentet från och med den 3 januari 2022.

Nasdaq Stockholms huvudmarknad är indelad i tre segment beroende på storleken på bolag. I segmentet Large Cap ingår bolag med ett marknadsvärde över 1 miljard euro.

”Jag är stolt över den utveckling som Lagercrantz Group har visat de senaste åren. Flytten till Large Cap är en viktig milstolpe, som kommer att stärka Lagercrantz varumärke ytterligare och stödja oss i vår fortsatta utveckling. Jag vill tacka alla som har medverkat i arbetet hittills och ser fram emot att fortsätta expandera och stärka vår koncern”, säger Jörgen Wigh, VD för Lagercrantz Group.

Stockholm den 20 december 2021

Lagercrantz Group AB (publ)

För ytterligare information kontakta:
Jörgen Wigh, VD och koncernchef, Lagercrantz Group AB, +46 8 700 66 70
Peter Thysell, finansdirektör, Lagercrantz Group AB, +46 70 661 05 59

Denna information lämnades för offentliggörande den 20 december 2021, kl 13:20 CET.

LAGERCRANTZ GROUP I KORTHET
Lagercrantz Group är en teknikkoncern som erbjuder värdeskapande teknik, antingen med egna produkter eller med produkter från ledande leverantörer. Inom koncernen finns ett 60-tal bolag, vart och ett orienterat mot en specifik delmarknad, en nisch. Gemensamt för bolagen är att värdeskapandet är stort, med hög grad av kundanpassning, support, service och andra tjänster. Lagercrantz är verksamt i nio länder i Nordeuropa, i Kina, Indien och i USA. Koncernen har omkring 1 800 anställda och omsätter cirka 5 000 MSEK. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001. www.lagercrantz.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.