Länsförsäkringar Östgöta nominerade till Svenska Designpriset!

| 2 september, 2021 | 0 kommentarer

Med sin film om vikten av att olika människor syns i reklam är Länsförsäkringar Östgöta nominerade till Svenska Designpriset i kategorin ”Rörlig bild/film redaktionell”.

Det var i fjol som Länsförsäkringar Östgöta gick ut med en film som berättar om två av bolagets modeller och betydelsen av att flera människor finns representerade i reklam. Filmen fick stor spridning i sociala medier och väckte stort engagemang.

– Att inkludera och spegla östgötarna på ett bättre sätt är en medveten satsning för oss som ägs av kunderna. Vi vill att fler ska känna igen sig i vår kommunikation och känna att vi finns för dem, säger Marie Aktö, Chef Marknad & Kommunikation på Länsförsäkringar Östgöta.

Röstningen på de nominerade i den aktuella kategorin startar måndag den 6 september. Vinnare i samtliga kategorier koras den 14 oktober, på Berns Salonger i Stockholm.

Marie Aktö

Chef Marknad och Kommunikation, 013-29 07 94, [email protected]

Anna Runesson

Pressansvarig, 070-303 74 62, [email protected]

Länsförsäkringar Östgöta är ett lokalt kundägt bolag som erbjuder privatpersoner och företag en helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Visionen är att tillsammans med kunder, ägare, anställda och samarbetspartners skapa trygghet och möjligheter i Östergötland. Länsförsäkringar Östgöta är ett av 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *