Lina Axelsson Kihlblom presenterar utredning om nya vägar till arbetslivet

| 10 juni, 2022 | 0 kommentarer

I dag, fredag den 10 juni, håller skolminister Lina Axelsson Kihlblom en pressträff för att presentera tillsättningen av en utredning om nya vägar till arbetslivet. Under pressträffen presenteras även utredaren.

Tid: 10 juni 2022 kl. 10.30
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, inpassering Rödbodgatan 6 från kl. 10.00, eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast fredag 10 juni kl. 09.30 via e-post till Ellen Pileblad, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med bild på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Kontakt

Ellen Pileblad, presskommunikatör, [email protected]

Vidar J Lindgren, pressekreterare hos Lina Axelsson Kihlblom, 073-840 33 12

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.