Livsdal och Sodexo ingår nordiskt samarbete

| 1 juni, 2021 | 0 kommentarer

Livsdal Sverige AB (publ) har ingått ett nordiskt samarbete med Sodexo avseende Livsdals tjänst ”Ren luft”. 
I spåren av pandemin har Sodexo tydligt märkt en ökad efterfrågan från sina kunder att kunna erbjuda effektiva åtgärder för att skapa och bibehålla en ren och hälsosam arbetsplats. 
Som leverantör av luftrenare till Sodexo ser Livsdal samarbetet som en stor kvalitetsstämpel och ges samtidigt access till en stor potentiell kundgrupp.

Livsdal och Sodexo har ingått samarbete där Livsdal genom tjänsten ”Ren Luft” erbjuder luftrenare till samtliga kunder hos Sodexo. 

Sodexo är ett multinationellt serviceföretag med ca 470 000 anställda och verksamt i över 
80 länder. Sodexo erbjuder ett varierat utbud av servicetjänster till organisationer inom privat och offentlig sektor.
Företaget har en tydlig hållbarhetsplan integrerad i sina tjänster som omfattar måltider, arbetsplats- och integrerade fastighetstjänster, förmåns-, betal- och hushållsnära tjänster.

”Detta samarbete är ett erkännande för Livsdal, där en stor global aktör som Sodexo anser att Livsdal erbjuder de mest effektiva luftrenarna på marknaden. Vår tjänst ”Ren Luft” är ett bekymmersfritt sätt för företagare att säkra upp sin inomhusluft för personal, kunder och besökare. Vi ser med tillförsikt fram emot att få träffa Sodexos kunder och skapa kundanpassade lösningar för många arbetsplatser framöver.” säger David Uhrner, partner och försäljningschef på Livsdal.

För ytterligare information, vänliga kontakta:

David Uhrner, försäljningschef Livsdal Sverige AB
Tel: +46 729 69 66 66
Email: [email protected]

Kort om Livsdal Sverige AB

Livsdal erbjuder via sin tjänst ”Ren Luft” luftrenare till kontoret, skolan eller mottagningen. I Livsdals luftrenare möts överlägsen prestanda och prisbelönt svensk form. Resultatet är en elegant produkt som ökar luftkvaliteten väsentligt och smälter in som en del av inredningen. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *