Lotsia lanserar guide kring bilförsäkringar

| 25 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Lotsia har som ambition att hjälpa konsumenter med beslut gällande olika ekonomiska frågor som exempelvis lån och diverse försäkringar. Efter att publicerat mängder av guider kring just försäkringar har nu turen kommit till bilförsäkringar.

Att försäkringar och dess villkor kan vara både svåra och tidsödande att förstå kan vi nog alla hålla med om. Därför har Lotsia sedan 2019 publicerat ett flertal guider samt inlägg i sin blogg för att underlätta valet av försäkring och försäkringsbolag. En typ av försäkring har dock fram tills nu lyst med sin frånvaro och det är bilförsäkringen.

I Lotsia guide över bilförsäkringar erbjuds en mer eller mindre total genomgång kring vad som är viktigt att beakta innan du väljer bilförsäkring. Exempelvis vad som påverkar priset på din försäkring samt det viktigaste skillnaderna mellan hel- eller halvförsäkring på din bil. Utöver detta besvaras några av de vanligaste frågorna kring just bilförsäkringar.

Våra guider kring försäkringar har visats vara mycket populära. Inte minst vår guide över båtförsäkringar. Det känns därför lite extra kul att vi nu äntligen publicerat vår guide över bilförsäkringar säger Adam, marknadsansvarig på Pastela Media AB.

Om Lotsia

Lotsia.se är en webbtjänst som listar och jämför tjänster inom privatekonomi. Lotsia strävar efter att underlätta för privatpersoner att enkelt jämföra olika tjänster. Lotsia.se ägs och drivs av

Pastela Media AB.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *