Månadsuppdatering samt redovisning av preliminär omsättning för maj 2022

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

Det är med högt tempo arbetet på Partytajm fortgår och det är med glädje vi kan se att det hårda arbetet ger resultat. I maj uppnådde vi en preliminär omsättning om drygt 2 MSEK vilket är den högsta omsättningen för en enskild månad i företagets historia.

Vi har under perioden arbetat hårt med ett kontinuerligt effektiviseringsarbete samt en justerad marknadsföringsstrategi, allt i syfte att skapa tillväxt tillsammans med förbättrade marginaler. Detta har gett synlig effekt vilket ger oss alla på Partytajm en ytterligare motivation att fortsätta på inslagen bana.

Bolaget kommer framledes uppdatera om verksamheten inklusive redogörelse av preliminär omsättning månadsvis. Det är med stor entusiasm vi fortsätter vårt hårda arbete med att leverera en så bra upplevelse för våra kunder som möjligt och jag ser fram emot att uppdatera er under resans gång.

För mer information, vänligen kontakta:

Alexander Winqvist, Verkställande Direktör

ir(at)partytajm.se

Partytajm International AB (Publ)

Partytajm bedriver sin handelsverksamhet digitalt via bolagets webbplats www.partytajm.se. Bolaget är primärt verksamt på den svenska marknaden och förser kunder med partyartiklar och dekorationer till olika högtider som bröllop, kalas, dop och andra högtider samt prisvärd väggkonst.

Hemsida: www.partytajm.se

Mentor Partner Fondkommission AB | 031-761 22 30 | [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.