MarketEMOTRA AB: Emotra har utsett Mangold Fondkommission till likviditetsgarant för bolagets aktie listad på Spotlight Stock Market

| 26 mars, 2020 | 0 kommentarer

Syftet med likviditetsgarantin är att säkerställa likviditeten i aktien och minska skillnaden mellan köp- och säljkurs. Uppdraget påbörjas den 27 mars 2020.

Mangold kommer i sitt uppdrag som likviditetsgarant att säkerställa möjligheten att handla i Bolagets aktie varje dag genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken. En likviditetsgaranti syftar till att skapa en mer korrekt prisbild i ett bolags aktie, vilket innebär en mer korrekt värdering av bolaget och detta möjliggör en förbättrad handelsvolym i aktien.

Inom ramen för överenskommelsen har två av Emotras större ägare, Lars-Håkan Thorell och hans hustru, lånat ut 1 400 000 aktier i Emotra AB till Mangold. Utlåning av aktier har anmälts till Finansinspektionen.

För ytterligare information om Emotra, vänligen kontakta:

Daniel Poté, VD

Telefon: 0732-34 41 93

E-post: [email protected]

Daniel Poté, VD,  Telefon: +46 732 34 41 93 E-Post: [email protected]

 Emotra AB (publ) är ett medicintekniskt företag som bedriver forskning, utveckling, kliniska studier och marknadsföring inom mental hälsa. Bolagets metod, EDOR®, är ett egenutvecklat, objektivt psykofysiologiskt test för att mäta om deprimerade patienter är hyporeaktiva.

Emotra AB (publ),

AstraZeneca BioVentureHub, Pepparedsleden 1, 431 83 Mölndal

Tel: +46 73 234 41 93, www.emotra.se

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *