Mathias Olofsson är ny områdeschef för Victoria Park i Göteborg

| 1 september, 2021 | 0 kommentarer

Victoria Park har anställt Mathias Olofsson som ny områdeschef för Göteborg.

Mathias Olofsson har mångårig erfarenhet som fastighetsförvaltare. Han har jobbat på Victoria Park i Göteborg som fastighetskonsult en kortare tid. Innan dess har han arbetat med besiktningar av fastigheter och energideklarationer samt som energikonsult. Han är utbildad vid Fastighetsakademin i Göteborg.

Mathias tillträder tjänsten idag den 1 september och kommer att ansvara för ett fastighetsbestånd om 1 700 lägenheter.

– Det känns jättebra. Victoria Park är ett stort och långsiktigt företag som vill framåt och satsar på sina bostadsområden. Under min period på Göteborgskontoret lärde jag känna organisationen och kollegorna, berättar Mathias och fortsätter:

– Lövgärdet och Bergsjön är två områden med utmaningar och stora möjligheter. Vi påverkar redan nu dessa områden till det bättre, bland annat genom vårt bosociala arbete. Vi ingår i samverkansprojekt med flera betydande aktörer som arbetar mot samma mål, att skapa trygga och trivsamma bostadsområden. I kombination med det och goda möjligheter till att producera fler bostäder tror jag att Lövgärdet kommer förändras ännu mer i en positiv anda.

För ytterligare information, kontakta
Mathias Olofsson, områdeschef Victoria Park i Göteborg, [email protected]
Glenn Malmberg, regionchef Victoria Park, [email protected]
 

Kort om Victoria Park 
Victoria Park utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. I vår hållbara förvaltning rustar vi upp och renoverar på lång sikt samtidigt som vi bygger fler bostäder, men framförallt investerar vi i relationer med boende och samverkar med viktiga samhällsaktörer – för att göra skillnad. För oss handlar det inte bara om hus, utan minst lika mycket om människor, samhälle och miljö. 
I Göteborg äger, förvaltar och utvecklar vi bostadsområden med 1 700 lägenheter i Lövgärdet, Bergsjön och Kållered. Idag finns vi i 14 städer med 17 000 lägenheter. Och vi växer. www.victoriapark.se 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *