Med Local Corporate Hubs säkrar KPMG relevant kompetens hos sina medarbetare och för sina kunder

| 9 maj, 2022 | 0 kommentarer

KPMG satsar på att hitta fler talanger utanför storstadsregionerna som kan jobba med de största revisionsuppdragen. Vi rekryterar i hela landet men just nu med fokus på Linköping, Västerås, Falun, Luleå och Karlstad.

Pandemin har visat att våra medarbetare skapar värde i utförandet av sina uppdrag oavsett om de arbetar på distans, på kontoret eller från kundens arbetsplats. Därför kommer KPMG att stärka verksamheten genom att starta ”KPMG Local Corporate Hubs” runtom i landet, som inte bara jobbar mot lokala kunder, utan även större nationella eller globala företag.

– Vi på KPMG vill vara det självklara valet för såväl lokala företag som för stora, internationella aktörer. Likaså vill vi bygga team av medarbetare som har olika kompetenser och som vill vara en del av vår flexibla, inkluderande och utvecklande kultur. Just nu rekryterar vi för fullt ute i landet till våra nya Local Corporate Hubs. Det här är en spännande och ny fas för KPMG, säger Jenny Barksjö Forslund, Private Enterprise Leader på KPMG.

Genom att bygga dessa team ute i landet skapar vi intressanta och varierande tjänster med stora utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Det kommer i sin tur att generera skickliga medarbetare med en bred kompetens.

– Med den här satsningen tar KPMG ännu ett kliv framåt och lyfter vår kompetens och bredd över landet till nytta för både våra kunder och medarbetare.

Läs mer om rollerna vi rekryterar vi till just nu

Laura Manninen
Pressansvarig
+46 (0) 70 8945839
[email protected]

Om KPMG
KPMG är ett globalt nätverk med fler än 219 000 revisorer och rådgivare i över 147 länder. Tillsammans är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med en mission att tillsammans med våra kunder skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. KPMG AB består av 2000 medarbetare i Sverige, Lettland och Litauen. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.