Mediacles spelstudio tecknar distributionsavtal med Solid Gaming

| 6 april, 2021 | 0 kommentarer

Mediacle Groups spelstudio Mplay Games har tecknat ett distributionsavtal med Solid Gaming. Solid Gaming är en ledande aggregatorplattform som erbjuder högpresterande RNG-spel och live-återförsäljarlösningar till hundratals onlinekasinon världen över. Som en del av avtalet kommer Mplay Games att erbjuda alla sina nuvarande och kommande titlar på Solid Gamings aggregatorplattform.

Integrationen med Solid Gaming är en positiv milstolpe för Mplay Games eftersom Solid Gaming redan har integration med flera ledande iGaming-operatörer, särskilt på asiatiska marknader. Detta kommer att hjälpa Mplay Games att nå en bredare publik genom flera stora operatörer med bara en integration.

Mediacle kan idag inte uttala om hur stor ekonomisk inverkan avtalet kommer att bidra i framtiden, men initialt bedöms avtalet ha en liten positiv ekonomisk påverkan på företaget.Besök www.mplaygames.com för att lära dig allt om Mplay Games.
 

För mer information vänligen kontakta:

E-post: [email protected]

www.mediacle.com

Telefon: + 46 8 43737866
 

Om MediacleMediacle är stolt över att erbjuda ett brett utbud av digital marknadsföring och IT-tjänster som enbart fokuserar på iGaming-industrin. Företaget erbjuder högkvalitativa tjänster till många B2C-märken som är exceptionella i både kvalitet och service.

 

Mediacle Group AB (publ) är ett svenskt aktiebolag med organisationsnummer. 559026-5566 och ett säte i Stockholm. Reglerad av den svenska aktiebolagslagen. Är företaget noterat på Nordic Growth Market (NGM) Stockholm med tickersymbolen MEGR.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *