Montico blir auktoriserat matchningsföretag – ett av de första i Östergötland och hela landet

| 29 september, 2021 | 0 kommentarer

Montico har blivit godkända som ett auktoriserat matchningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagens kriterier. Auktoriseringen innebär att Monticos arbete med att hjälpa arbetssökande till sysselsättning är seriöst och uppfyller de högt ställda kraven på kvalitet.  

Med anledning av Arbetsförmedlingens reformering där en större del av deras arbete kommer att utföras av fristående aktörer, erbjuder Almega Utbildningsföretagen numera sina medlemsföretag att även ansöka om att bli auktoriserade matchningsföretag.

– För oss var det självklart att ansöka och det känns förstås jätteroligt att vi blivit godkända. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa arbetssökande och auktoriseringen är en kvalitetsstämpel på vårt arbete. Faktum är att det bara är vi och ett företag till i hela landet som är auktoriserade, säger Amanda Johansson, affärsområdeschef Montico.

Att Montico nu är auktoriserade innebär en garanti för den som vänder sig dit för att få hjälp att de är seriösa och kvalitetssäkrade.

– Vi vill fortsätta hjälpa människor till jobb, något som känns extra angeläget i dessa tider med hög arbetslöshet. I Östergötlands län är det idag cirka 18 000 personer som är arbetslösa och över hälften av dem har varit utan arbete i mer än 12 månader. Detta vill vi försöka ändra på, säger Amanda Johansson.

Montico erbjuder matchningstjänster på 10 av sina 23 kontor; i Ljungby, Olofström, Tranås, Växjö, Älmhult, Vetlanda, Kristianstad, Karlskrona, Mjölby och Norrköping.

 

För mer information kontakta gärna:

Amanda Johansson, affärsområdeschef Montico
[email protected], 0140-59 90 29

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *