Mord, mat och vackra Medelhavsmiljöer i den tredje delen av Rivieran-serien

| 25 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Frusen timme är tredje delen i Britt Peruzzis omtyckta Rivieran-serie, där intelligenta mordintriger blandas med härliga skildringar av mat, vin och Medelhavsmiljöer.

Om boken:

En rå snöstorm sveper genom Nice samtidigt som ett svenskt par hittas mördade i Beaulieu, en liten badort i vinterdvala. Kommissarie Alda Luppi tar sig an fallet och hittar en ohygglig koppling till en ung man, försvunnen sedan sju år tillbaka. För att lösa det komplicerade dubbelmordet måste hon ta sig till Sverige och den karga ön Ven, där mordoffren gjort allt för att dölja sin hemlighet. Under resan tvingas Alda Luppi reflektera över sin egen livssituation och ett svårt val hon måste göra. Till slut återstår bara en fråga – hur ska man leva sitt liv för att vara helt ärlig mot sig själv?

– Nice och Rivieran är och förblir ett av svenskarnas favoritresmål. Allt fler har upptäckt Britt Peruzzis atmosfäriska pusseldeckare, skrivna i samma anda som Donna Leons populära Venedigserie. Britt Peruzzi skriver otroligt målande om Nice och dess vackra omgivningar, och ingen kan som hon skildra mat och vin så att det vattnas i munnen, säger Karin Linge Nordh, förläggare på Bazar Förlag.

Om författaren:

Britt Peruzzi är journalist och författaren bakom den omtyckta Rivieran-serien som består av Aldrig glömma (2019), Stilla vatten (2020) och Frusen timme (2021). Liksom sin huvudperson Alda Luppi har Britt italienskt påbrå, och Nice och dess vackra omgivningar tillhör hennes favoritplatser på jorden.

* * *
ISBN (inb) 9789180061568 | utkommer 25 augusti | uppläsare Gunilla Leining

* * *
Varmt välkommen med förfrågan om intervju eller recensionsexemplar till:

SCHYTTBERG PR: [email protected] | 0706-24 30 23 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *