Möt Dag Solstad på Bokmässan i Göteborg

| 14 september, 2022 | 0 kommentarer

Den 13 september släpps Dag Solstads bok Tredje, och sista, romanen om Bjørn Hansen på svenska. Veckan efter gästar han Bokmässan i Göteborg.

Dag Solstad är tillbaka, bättre än någonsin och det är även hans älskade antihjälte, den före detta stadskamrern i Kongsberg. Tredje, och sista, romanen om Bjørn Hansen är den sista delen i Dag Solstads trilogi och har fått strålande recensioner i Norge. Trilogin betecknats som Dag Solstads viktigaste verk och Ordfront gav ut de tidigare böckerna Elfte romanen, artonde boken och 17:e romanen i en dubbelutgåva 2012.

Om Tredje, och sista, romanen om Bjørn Hansen:

Bjørn Hansen, 77 år, har för länge sedan sonat sitt straff för bedrägeri efter att han låtsats vara förlamad. Nu lever han ett isolerat liv i Oslo som en dödsmärkt man, omgiven av sina böcker. Men en dag knackar hans svärdotter på dörren och meddelar att Bjørn Hansens sonson Wiggo, som han aldrig träffat, nu ska börja studera litteratur i Oslo och flytta in hos sin farfar.

Dag Solstad gästar Bokmässan 23–25 september och medverkar i dessa programpunkter den 24:e september samt signerar i Ordfront förlags monter (B09:40)

12.30-12.50 Se människan med Lena Sjöstrand

13.30-14.00 Den föränderliga norrmannen i samtal med Malin Ullgren i sal R2

Tredje, och sista, romanen om Bjørn Hansen har recensionsdag 21 september.

För mer information och recensionsexemplar kontakta Christoph Fielder på [email protected].

För intervjuförfrågningar kontakta Jenny Bjarnar på [email protected].

Ordfront förlag är ett oberoende bokförlag som ger ut samhällsdebatt, historia, kulturhistoria, samt handböcker i skrivandets hantverk, demokrati och folkbildning – och förstås högkvalitativ skönlitteratur.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.