Mycronic erhåller order på en FPS 6100 Evo

| 13 juli, 2021 | 0 kommentarer

Mycronic AB (publ) har erhållit en order på en FPS 6100 Evo från en befintlig kund i Asien. Ordervärdet ligger i intervallet 3-5 MUSD och systemet är planerat att levereras under det fjärde kvartalet 2021.

FPS 6100 Evo är en maskritare för multi-purpose-marknaden, ett brett segment som omfattar många olika tillämpningsområden. Inom multi-purpose används fotomasker för tillämpningar såsom elektronisk kapsling, pekskärmar och MEMS (mikroelektromekaniska system).

”FPS-serien är väl etablerad inom multi-purpose-segmentet och det är glädjande att kunden, som sedan tidigare använder vårt FPS-system, nu väljer att installera ytterligare ett system,” säger Charlott Samuelsson, Sr VP Pattern Generators på Mycronic.

Mycronic erbjuder även maskritare för tillverkning av fotomasker för bildskärmstillverkning, såsom TV, smarta telefoner och surfplattor, samt tillverkning av halvledare.

För mer information, vänligen kontakta:
Charlott Samuelsson
Sr VP Pattern Generators
Tel: +46 709 844 282, e-post: [email protected]

Sven Chetkovich
Director Investor Relations

Tel: +46 70 558 39 19, e-mail: [email protected]

Informationen i detta pressmeddelande publicerades den 13 juli 2021, klockan 13:00.

Om Mycronic
Mycronic är ett högteknologiskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produktionsutrustning med höga krav på precision och flexibilitet till elektronikindustrin. Mycronics huvudkontor ligger i Täby utanför Stockholm och koncernen har dotterbolag i Frankrike, Japan, Kina, Nederländerna, Singapore, Storbritannien, Sydkorea, Taiwan, Tyskland och USA. Mycronic är noterat på NASDAQ Stockholm. www.mycronic.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.